5 Slowcooker Kookboeken die de moeite waard zijn
Koken & Bakken

5 Slowcooker Kookboeken die de moeite waard zijn

Wanneer je nog niet bekend bent met de slowcooker, kan ik oprecht zeggen dat je iets mist. Ik heb hem nu een aantal weken in gebruik en ik weet eigenlijk al niet meer hoe ik zonder zou moeten. Maar omdat ik qua gerechten al snel in herhaling val, vond ik dat ik maar eens op zoek moest gaan naar goede slowcooker kookboeken. En die heb ik gevonden!

Wat ik zo fijn vind aan de slowcooker, is dat ik hem aan kan zetten en er vervolgens niet meer naar om hoef te kijken. Omdat je geen pan op het vuur hebt staan, is het helemaal veilig om even de deur uit te gaan om bijvoorbeeld je kind van school te halen of om te gaan werken. Bekijk hier nog meer voordelen van de slowcooker.Ik heb al verschillende gerechten gemaakt met mijn slowcooker, zoals soep, maiskolven en heerlijk zachte aardappeltjes. Alles was heerlijk en erg makkelijk te maken, maar ik ben eigenlijk wel toe en wat meer variatie. Met deze boeken weet ik zeker dat ik elke dag van de week op een makkelijke manier iets heerlijks op tafel kan zetten!

5 Slowcooker Kookboeken die de moeite waard zijn


Slow Cooked

Slow Cooked van Olivia Andrews staat boordevol met heerlijke recepten voor in je slowcooker, maar ook gewoon voor de oven of het fornuis. Een leuk kookboek om mee te beginnen! Je bestelt hem hier.

5 Slowcooker Kookboeken die de moeite waard zijn

Het Slowcooker Kookboek

Wil je het allemaal simpel en duidelijk? Dan is dit het boek voor jou. Goed uitgelegde gevarieerde recepten, die iedereen begrijpt. Soepen, stoofpotten of gewoon een goed stuk vlees, voor elk wat wils! Je bestelt hem hier.

Slow Cooked Vega

Ook als vegetariër kun je van alles doen met je slowcooker, dat bewijst dit boek! Ik vind het zo tof dat er ook een vega variant is van de Slow Cooked boeken! De recepten in dit boek van Katy Holder klinken echt enorm lekker! Je bestelt hem hier.

5 Slowcooker Kookboeken die de moeite waard zijn


I Love My Slowcooker

De auteur van dit slowcooker kookboek, Beverly LeBlanc, heeft meerdere kookboeken uitgegeven en was food editor bij Reader’s Digest. In dit boek vind je niet alleen heerlijke recepten voor de slowcooker, maar ook hoe een slowcooker werkt en welke soorten er te vinden zijn. Je bestelt het boek hier.

Slow Cooked Healthy

Een slowcooker is natuurlijk all about comfort food. Maar wil je nou extra gezond koken met je slowcooker, dan is Slow Cooked Healthy van Ross Dobson echt een aanrader. Je kunt hem hier bestellen.

Wat is jouw favoriete slowcooker recept?

3 Reacties

 1. Greet Vanlaer zegt:

  ‘t Zal ‘the slow cooked healthy’ worden! Ik ben benieuwd wat ze doen met groentjes!
  groeten,
  Greet

 2. Greet Vanlaer zegt:

  Hallo Yvette,
  Bedankt voor de tips! Want ja, er zijn veel boeken op de markt met recepten voor de slow cooker, maar ze zijn inderdaad niet allemaal even waardevol. Ik bestel alvast één van je suggesties!
  Je hebt een prachtige blog… helemaal mijn stijl…
  groetjes,
  Greet

  1. Yvette zegt:

   Super leuk om te horen Greet, dankjewel! En alvast veel plezier met je boek, laat je even weten of het een succes is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.