7 Dingen die ik zou doen met een miljoen

Toen ik vanochtend in bed lag te genieten van de laatste vijf minuten dat mijn dochter nog sliep, bedacht ik me iets. Ik zou wel eens spraaklessen willen nemen bij een logopedist. En ik zou wel eens hairextentions willen laten zetten. En voor ik het wist, was ik in mijn hoofd een hele lijst aan het maken van alles wat ik ooit zou willen doen.

Er is alleen één miniscul probleempje. Al deze dingen kosten best wel veel geld. Ik zou misschien ooit één van deze dingen kunnen doen, maar daar houdt het al gauw mee op. Toch is het er overnadenken best leuk en ook heel goed voor je. Het is niet verkeerd om doelen te hebben in het leven, zodat je iets hebt om naartoe te werken, al lijkt het misschien onhaalbaar. Dus, wat te doen met een miljoen? Nou, ik heb een hele lijst!

7 Dingen om te doen met een miljoen

Een massage boeken

Het is echt schandalig, maar ik heb nog nooit een professionele massage gehad. Ik heb bij een gezichtsbehandeling wel eens een korte handmassage gekregen om tijd te doden, maar daar houdt het bij op. Het is echt mijn grote droom om hier een flink bedrag tegenaan te smijten en mezelf eens te trakteren op zoiets. En dan vooral mijn handen en mijn voeten, maar het liefst gewoon alles, hoppakee!

Mijn websites aanpakken

Ik heb twee websites, namelijk deze blog en ook nog een website voor mijn bedrijf. Ik heb er geen moeite mee om hier zelf mee bezig te zijn. Mijn websites maak ik altijd zelf en ik ontwerp logo’s ook altijd zelf. Ik kan dat best prima, al zeg ik het zelf. Maar als ik heel veel geld zou hebben zou ik beide websites flink laten aanpakken door iemand die dat nog veel beter kan. Ik zou een mooi logo laten ontwerpen, mooie foto’s laten maken, een mooie layout laten bouwen, alles.

Spraaklessen bij een logopedist

Ik denk daar wel eens aan, omdat ik soms merk dat ik niet zo goed kan praten als sommige andere mensen die ik ken. Ik stotter een beetje, moet veel nadenken over woorden en praat soms te snel. Nou weet ik niet of een logopedist hier echt iets aan kan doen, maar het lijkt me toch nuttig om er eens met een professional aan te werken.

Naar Engeland verhuizen

Als ik heel eerlijk ben, als ik alle geld van de wereld had, dan zou ik morgen nog naar Engeland verhuizen. Ik zou samen met mijn gezin een schattige cottage zoeken, ergens waar je ook een supermarkt en wat winkels in de buurt hebt en niet al te ver van Londen af zit. Ik zou daar heerlijk gaan wonen, tussen de prachtige Engelse natuur. En als het niet tussen de natuur kan, dan zou ik in Brighton willen wonen, aan de kust.

GERELATEERD: VAKANTIE: BRIGHTON, ENGELAND 2018

Op vakantie naar een resort

Oh, yes please! Op vakantie naar een plek waar je heerlijk kan ontspannen en je het terrein in principe niet af hoeft omdat je er alles hebt, dat lijkt me heerlijk. Zo’n resort met palmbomen, zwembaden, sauna’s, massage’s, heerlijk eten, cocktails, noem maar op, ik kan me er niet eens een voorstelling bij maken wat je er allemaal hebt.

Hairextentions

Ja dit is heel ijdel, maar ik zou echt graag een mooie bos met haar willen. Mijn haar was altijd al best dun, maar nu ik wat ouder wordt (35 dit jaar, oef) en zwanger ben geweest, wordt mijn haar weer veel dunner. Het valt bij bosjes uit. Ik vind dat heel erg, want ik ben altijd zuinig op mijn haar geweest. Op het moment heb ik bij mijn oren behoorlijk wat kale plekken en daar zou ik zelfs haartransplantatie voor overwegen.

Cursussen & workshops volgen

Ik zou ook graag geld willen steken in het verbreden van mijn kennis. Ik kan een hele lijst met workshops en cursussen opnoemen die ik zou willen volgen, maar dan zijn we morgen nog bezig. Maar vooral op het gebied van bloggen, ondernemerschap en virtual assisting. Dat zijn de dingen waar ik nog veel meer kennis over zou willen vergaren.

Wat zou jij doen met een miljoen, wat je leven écht beter en leuker zou maken?

Share: