About

mamablog

Spill My Tea

SpillMyTea.com is dé eerlijkste mamablog over de leuke en minder leuke dingen in het leven van een moeder. Niemand is perfect en dát moet gevierd worden! Op SpillMyTea.com vind je eerlijke en persoonlijke verhalen over mijn temperamentvolle gezin en alles wat jij als moeder wilt weten.

Alvast iets leuks lezen? Begin dan hier!

Yvette

De afgelopen jaren heb ik met hart en ziel gewerkt aan het het creëren van een levensstijl waardoor ik meer tijd kan besteden aan het focussen op de dingen waar ik van houd. Mijn gezin, reizen en dagjes weg, koken, organiseren, ga zo maar door. Al bijna 15 jaar (2004) ben ik bezig met bloggen. Maar toen ik trouwde met mijn lieve man Rick in 2015 en een jaar later zwanger werd van mijn dochter, was dit voor mij het startsein voor een nieuw begin. Ik ben altijd gepassioneerd geweest door schrijven en grafisch ontwerpen, maar ook door het organiseren van het huishouden. Bij de geboorte van mijn dochter in 2017, werd ook mamablog SpillMyTea.com geboren en was ik vastbesloten om mijn passies te combineren in een carrière die me meer vrijheid en flexibiliteit zou bieden dan een baan buitenshuis.

Samenwerken?

Mocht je geïnteresseerd zijn in samenwerken met mamablog SpillMyTea.com, dan kun je contact met me opnemen via de contactpagina. Ik sta altijd open voor interessante partnerships of collaborations. Voor meer informatie over de statistieken en doelgroepen van SpillMyTea.com, verwijs ik je graag naar mijn LinkPizza Mediakit.