About

Hi, welkom bij SpillMyTea!

Ik ben Yvette en ik heb de passie om mensen te helpen een simpele en gelukkige lifestyle te creëren. Meer voldoening, maar zonder dat het overweldigend wordt.

Heb jij het altijd druk en zou je meer tijd willen voor jezelf en je gezin? Wil je meer genieten van de goede dingen in het leven? Wil je ontsnappen aan de status quo en meer zelfvoorzienend worden? Heb je geen idee hoe je moet beginnen?

Dan is SpillMyTea.com de juiste plek voor jou!

Er zijn een hoop gebeurtenissen in mijn leven die me hebben gebracht tot waar ik nu ben en dat is iets waar ik erg dankbaar voor ben. Elke beslissing die ik heb genomen (ook de mislukte!) hebben me hier gebracht. Bij deze blog.

Nadat ik een studie tot secretaresse met succes had afgerond, heb ik mijn toekomstbeeld onder de loep genomen. Ik wilde thuis zijn voor mijn pasgeboren dochter, die nu een temperamentvolle maar hilarische peuter is. Daarnaast was het mijn droom om voor mijzelf te beginnen. Eigen baas zijn, zonder de sleur van een baan van 9 tot 5. Ik wilde iets doen waar ik de vele passies die ik had in kwijt kon en, nog belangrijker, ik wilde mensen helpen. Mijn bestaan zinvol maken.

Oorspronkelijk was het mijn plan om vanaf de geboorte van mijn dochter in 2017 mijn avonturen als moeder op deze blog vast te leggen. Na een jaar merkte ik dat er iets niet goed voelde en ben ik met SpillMyTea een andere weg in geslagen. In plaats van persoonlijk te bloggen, besloot ik mensen te helpen door mijn ervaringen, kennis en advies door te geven. SpillMyTea werd een huishoudblog. Een plek met nuttige informatie over het huishouden, groen leven, zelfvoorzienend leven, het ouderschap en lifestyle.

Ik ben nooit perse een buitenmens geweest, maar dat komt omdat ik gewoon hou van gezelligheid binnenshuis. Toch was de natuur altijd al één van mijn grote liefdes. Ik hou van groen, van dieren en van bijzondere natuurgebieden. Ik ben me ontzettend bewust van het feit dat er veel is dat we verkeerd doen met betrekking tot de aarde en het leven daarop. En dat we daar veel aan kunnen doen, als we maar willen. Een andere passie wat ik al sinds mijn kindertijd heb, is schrijven. Dit met elkaar mogen combineren, is een droom die uitkomt.

Ik hoop dat je nog een tijdje blijft en samen met mij wilt leren hoe we de wereld een fijnere plek en ons leven gelukkiger kunnen maken.

Dus, waar kan ik jou mee helpen?