Hygge

25 Gezellige activiteiten in de herfst

Het is allang geen geheim meer dat herfst en winter mijn favoriete seizoenen zijn. Tuurlijk, de zomer is éven leuk. Nou ja, eigenlijk vind ik de zomer helemaal niet leuk. Maar nu de hittegolven toch echt voorbij lijken te zijn, nemen we afscheid van de warme dagen. Hallo dikke truien en dampende koppen thee! Ik ben klaar voor gezellige activiteiten in de herfst!

De herfst vind ik het allerfijnste seizoen, omdat het niet persé heel koud hoeft te zijn en de natuur dan altijd zo mooi is. Ik kan echt genieten van al die verschillende kleuren bladeren.

Gezellige activiteiten in de herfst

Het lekkerste herfstweer is wanneer het net fris genoeg is dat je een trui aan kunt, maar wel zonder jas buiten kunt lopen. Ik kan dan zo genieten van de frisse lucht op mijn huid! Het is het seizoen van Halloween, en ja… in ons huis doen we ook aan Thanksgiving.

Herfst Bucketlist

Om alles uit het najaar te halen, vind ik het altijd leuk om verschillende herfstige dingen te gaan ondernemen. Ik heb al een lijst gemaakt met activiteiten in de herfst, met alles wat ik dit seizoen wil gaan doen, zoals een nieuwe geurkaars kopen! Misschien vind jij het ook leuk om de dingen van deze lijst te gaan doen? In dat geval heb ik hierboven voor jou een printbare versie.

Wat ga jij deze herfst allemaal ondernemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.