Om je te helpen de herfst te vieren, is hier mijn Herfst Bucketlist, met leuke activiteiten waardoor je al het moois van de herfst zal gaan waarderen.

Het is allang geen geheim meer dat herfst en winter mijn favoriete seizoenen zijn. Tuurlijk, de zomer is éven leuk. Nou ja, eigenlijk vind ik de zomer helemaal niet leuk. Maar nu de hittegolven toch echt voorbij lijken te zijn, nemen we afscheid van de warme dagen. Hallo dikke truien en dampende koppen thee! Ik ik heb zin in gezellige activiteiten voor de herfst!

De herfst vind ik het allerfijnste seizoen, omdat het niet persé heel koud hoeft te zijn en de natuur dan altijd zo mooi is. Ik kan echt genieten van al die verschillende kleuren bladeren.

Gezellige activiteiten voor de herfst

Het lekkerste herfstweer is wanneer het net fris genoeg is dat je een trui aan kunt, maar wel zonder jas buiten kunt lopen. Ik kan dan zo genieten van de frisse lucht op mijn huid! Het is het seizoen van Halloween, en ja… in ons huis doen we ook aan Thanksgiving.

Activiteiten voor de herfst

Om alles uit het najaar te halen, vind ik het altijd leuk om verschillende herfstige dingen te gaan ondernemen. Ik heb al een lijst gemaakt met activiteiten voor de herfst, met alles wat ik dit seizoen wil gaan doen, zoals een nieuwe geurkaars kopen! Misschien vind jij het ook leuk om de dingen van deze lijst te gaan doen? In dat geval heb ik hierboven voor jou een printbare versie.

Wat vind jij de leukste activiteiten voor de herfst?