Wil je alles uit je airfryer halen wat er in zit, dan heb je deze airfryer kookboeken nodig. Ze staan boordevol verrassende recepten!

Sinds een tijdje is mijn gezin de trotse eigenaar van een heuse airfryer! Ik wilde er nooit aan, omdat ik bang was dat we dan continue friet zouden eten, maar tot nu toe valt het reuze mee. We hebben gekozen voor de Tefal Easy Fry en hij bevalt super goed! Toch merkte ik wel gauw dat ik moeite had om te verzinnen wat je allemaal met een airfryer zou kunnen doen. De oplossing? Airfryer kookboeken!Verrassende kookboeken voor je airfryer

Met een airfryer kan je veel meer doen dan alleen maar friet bakken op een gezondere manier dan wanneer je de friteuse zou gebruiken. Je gebruikt namelijk geen vet. Als je even op zoek gaat, kom je erachter dat je bijvoorbeeld ook brood kunt bakken, vlees kunt bereiden en nog veel meer dingen kunt doen! Wil je dan ook echt alles uit je airfryer halen wat er in zit, dan heb je echt deze airfryer kookboeken nodig. Ze staan boordevol verrassende recepten voor de airfryer en geloof me, je staat er vertelt van wat je er allemaal mee kunt!

De Beste Airfryer Kookboeken
Het Airfryer Kookboek

Ben je op zoek naar een veelzijdig airfryer kookboek, dan is dit boek een mooi begin. In Het Airfryer Kookboek vind je allerlei verschillende gerechten, van taart tot groentegerechten. Van de prachtige foto’s krijg je alleen al honger!

De 5 Beste Airfryer Kookboeken
Gezond koken in de airfryer

In dit kookboek voor de airfryer vind je klassieke recepten met een net iets gezondere twist. Bij ieder recept kun je precies zien hoeveel calorieën je bespaard door het gebruik van de airfryer. Zoete aardappelfrietjes, nuggets, worstenbroodjes en heerlijke desserts, gezond koken in de airfryer wordt een makkie!

De 5 Beste Airfryer Kookboeken
Wereldsmaken uit de airfryer

Houd je ervan om buitenlands te koken? Dan is dit airfryer kookboek helemaal jouw ding! In dit boek staan 40 recepten uit allerlei landen, zoals Mexico en Azië. Maar je vind er ook Mediterraanse en Nederlandse recepten. Letterlijk de wereld over met deze inspirerende recepten van Wereldsmaken uit de Airfryer.

De 5 Beste Airfryer Kookboeken
Alles uit de airfryer

De airfryer is eigenlijk een kleine heteluchtoven en het boek Alles uit de Airfryer maakt dat helemaal duidelijk! Echt alles kun je vinden in dit boek en daarom is dit ook weer een perfect kookboek voor beginnende airfryer fans. Toegankelijke gerechten met simpele ingrediënten. In dit boek komen alle mogelijkheden van je airfryer aan bod.

De 5 Beste Airfryer Kookboeken
Makkelijke gerechten uit de airfryer

De airfryer is eigenlijk een kleine heteluchtoven en dit airfryer kookboek maakt dat helemaal duidelijk! Echt alles kun je vinden in dit boek en daarom is dit ook weer een perfect kookboek voor beginnende airfryer fans. Je vind er niet alleen heerlijke recepten in, maar ook praktische tips voor het onderhoud van je airfryer en handige tabellen met baktijden voor elk soort product. Makkelijke gerechten uit de airfryer is een onmisbaar kookboek!

De 5 Beste Airfryer Kookboeken

Benieuwd naar meer receptenboeken in combinatie met je favoriete keukenapparaat? Deze slowcooker kookboeken wil je ook niet missen!