Pastelkleuren en aardse tinten zijn normaal gesproken nooit ver weg als het gaat om pofmouwen. Het is romantisch en vrouwelijk en wij zijn fan. Dit zijn onze favoriete items!

Terwijl je vorige zomer door het huis dwaalde en je je afvroeg hoeveel afhaalmaaltijden teveel zou zijn, kun je deze keer heerlijk naar buiten en genieten van het zonnige weer! Cottagecore vierde vorige zomer hoogtij, maar laten we eerlijk zijn, het heeft ons hart nooit verlaten en de trend lijkt zich voort te zetten, aangezien romantische pofmouwen nu helemaal hip zijn.

Dromerige pastelkleuren en aardse tinten zijn normaal gesproken nooit ver weg als het gaat om pofmouwen, omdat het precies dat romantische en vrouwelijke gevoel geeft wat we in de zomer willen voelen. Combineer het met een bloemenprint en we hebben een match made in heaven.

Onze favoriete items met pofmouwen

Toch zie je dat bijvoorbeeld H&M en Mango ook wat stoerdere items met pofmouwen heeft, met donkerdere kleuren en patronen. Wat maar bewijst dat pofmouwen niet alleen voor pastellovers zijn, maar voor iedereen. Dit zijn onze favorieten, wat is die van jou?