Interieur Kinderen & Gezin

Babykamer Onthulling & De Leukste Producten

Het is eindelijk helemaal af! Onze babykamer! Ik wilde deze blogpost al zo lang schrijven, maar ik heb een verrassing voor je: een babykamer inrichten kost best wat tijd! Mijn dochter is nu 6 maanden oud en ik denk dat ik eindelijk tevreden ben met hoe het eruit ziet. Vandaag dus de onthulling van de babykamer en ik geef ook wat informatie over de items. Voordat je verder leest, moet ik even mijn excuses aanbieden voor de foto’s. Het licht op de kamer is erg slecht – hoi herfst! – dus de kwaliteit is niet zo goed als ik zou willen. Ik heb de kleuren een beetje moeten ophelderen om het wat meer waarheidsgetrouw te maken. Had ik dat niet gedaan, dan had je gedacht dat de muren grijs waren namelijk. Dus ik hoop dat je het me vergeeft.

* Deze blogpost bevat affiliatelinks. Als je iets bestelt door op zo’n link te klikken, ontvang ik hier een kleine commissie over. Ik sluit mij alleen aan bij affiliates waar ik achter sta. Bedankt voor je steun!

Bedje: IKEA (uit assortiment) | Schommelstoel: Intratuin | Fluffy mat op schommelstoel: IKEA | Tapijt: Leenbakker | Ladenkast: IKEA | Boekenplankjes: IKEA | Kunstgrasjes: IKEA | Plantenpotjes: IKEA

Zoals je ziet hebben we voor een frisse groene kleur gekozen voor de muren, met wat roze accenten. Ik hou echt van deze combinatie. Ook is er een soort dierenthema ontstaan, maar dat is nooit de bedoeling geweest. Toch ben ik er wel blij mee! Er staan 2 dingen op deze kamer die ik heel graag wilde hebben, al voordat ik zwanger werd. De schommelstoel en fotoplankjes waar de boeken op staan. Ik ben zo blij dat we ze ook echt gekocht hebben!

Deze ladenkast is echt een geweldige aankoop voor een babykamer. Er zit heel veel opbergruimte in en hij is goed te gebruiken als commode. Daar ga ik hem dan ook voo gebruiken, zodra mijn dochter te groot wordt voor de echte commode. Nu gebruik ik de ladenkast nog voor haar kleding en speelgoed. De schilderijen van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, zijn door mijn schoonmoeder gemaakt. Dat kan ze echt heel goed en het was een mooi cadeau van haar!

Deze plankjes wilde ik al heel lang hebben. Je hebt ze misschien op mijn IKEA wishlist zien staan, een tijdje geleden. Ze zijn heel handig en heel leuk in te richten. Je kunt er boeken op zetten, maar ook foto’s of speelgoed, plantjes, noem maar op. Het maakt een leeshoekje super gezellig en kleurrijk.

The Tale Of Pigling Bland: bol.com | Alice In Wonderland: bol.com | The Tale Of Mrs. Tiggy-Winkle: bol.com | Rupsje Nooitgenoeg: bol.com | Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou: bol.com | Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou: Kijk Eens Wat Ik Kan: bol.com

GERELATEERD: IKEA CATALOGUS 2018: MAKE ROOM FOR LIFE

Deze commode is van dezelfde lijn als het bedje. Het is niet de mooiste die ik ooit heb gezien, maar hij is handig en betaalbaar. Er is veel ruimte voor alles wat je nodig hebt en je kunt er ook speciale manjes bij kopen die je aan de zijkant kunt hangen. Zelf vind ik het niet zo mooi dat alles open is. In de onderkant hadden bijvoorbeeld wel deurtjes gemogen van mij, maar verder doet hij zijn dienst goed.

Commode: IKEA (uit assortiment) | Gordijnen: Jysk | Mandjes voor commode: IKEA | Lade opbergers: IKEA | Nachtlampje kat: Hema

2 Reacties

  1. Marlinde zegt:

    Wat leuk! Zelfs het dekentje wat ik heb gemaakt staat erop! Het is een mooie kamer.

    1. Yvette zegt:

      Natuurlijk, dat dekentje is super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.