Het vinden van de beste badkleding voor jou, in een stijl en vorm die bij je past is de sleutel tot een fantastische zomer. Dit zijn onze favorieten.

Het is een lange, grijze en sombere lente geweest dit jaar, maar naarmate de dagen verstrijken en de lagen gebreide kleding weer de kast in verdwijnen, is het zwemseizoen eindelijk hier en OMG wat zijn we daar blij mee! Natuurlijk zijn we er helemaal klaar voor met onze summer body (want het is zomer en we hebben een body, tadaaa), maar een nieuwe bikini of badpak hoort natuurlijk bij het nieuwe gevoel wat deze zomer ons geeft.

De beste badkleding in elke stijl en vorm

Je comfortabel voelen in je badkleding is wat iedereen wil. Rondlopen in iets wat eigenlijk niet meer is dan waterdicht ondergoed, zal altijd een beetje een uitdaging zijn voor je zelfvertrouwen. Het vinden van een stijl en vorm die bij je past is de sleutel! Van high waisted tot stringbroekjes, beugels tot triangeltops of het klassieke badpak, er is veel keuze. Als je eenmaal ‘je ding’ hebt gevonden, ben je helemaal klaar voor deze zomer! Dit zijn onze favorieten.