Dit zijn de beste duurzame abonnementboxen & goodieboxen

De beste duurzame abonnement boxen

Tegenwoordig wordt een duurzamere lifestyle steeds noodzakelijker. Het is ook mooi om te zien hoe meer mensen dit omarmen en het hebben van duurzame producten steeds belangrijker gaan vinden. Duurzamer leven is in feite een kwestie van oude gewoontes achter ons laten en nieuwe verwelkomen. En dat is waar ook meteen de kracht ligt van duurzame abonnement boxen.

Duurzame abonnement boxen voor iedereen

Een abonnement box is een abonnement waarbij je maandelijks een pakket ontvangt met allerlei verschillende producten. Meestal ligt de waarde een stuk hoger dan wat je er voor betaald. Er zijn tegenwoordig ook abonnement boxen die zich volledig richten op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Door je kennis te laten maken met de beste duurzame merken en producten die er op de markt zijn, wordt het implementeren van deze producten in je dagelijks leven een fluitje van een cent.

We hebben een aantal van de beste milieuvriendelijke en duurzame abonnement boxen verzameld met elke situatie, gewoonte en noodzaak in gedachten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe schoonmaakmiddelen of graag meer wilt weten over duurzamere badkamer- of menstruatieproducten, deze boxen hebben het allemaal.
Duurzaam huishouden: Ecoboxen

Prijs: €3,99 tot €35,99
Hoe vaak: Eenmalig of maandelijks
Merken: O.a. Marcel, Neutral en Klok.

Hoe werkt het?

Bij Ecoboxen kun je terecht voor duurzame huishoudproducten, zoals o.a. afwasmiddel, toiletpapier en zeep. Een box bestellen van Ecoboxen is hartstikke simpel. Je kiest welke box je wilt ontvangen en of je hem eenmalig of maandelijks wilt krijgen. Vervolgens doorloop je het bestelproces en binnen een paar dagen kun je de box verwachten. Je kunt altijd pauzeren of stoppen als je dat wilt.

Duurzame Huishoudbox (1-2 Personen) €29,99
(Het kratje op de afbeelding zit niet bij de box)
Over de producten

In de boxen van Ecoboxen vind je alleen maar plasticvrije, ecologische en duurzame producten. Ecoboxen zegt deze met zorg uit te zoeken. In de gemiddelde box vind je o.a. toiletpapier, keukenrol, vaatwastabletten, zeep, afwasmiddel, gft-zakjes, tandenborstels en een afwasborstel. Allemaal producten met diverse ecolabels.

Wat vonden wij?

Wil je wat meer inspiratie over hoe je zo duurzaam mogelijk het huishouden kunt doen, dan is dit een fantastische box om voor weinig geld mee te beginnen. Zo’n beetje alles wat je nodig hebt zit er in. Er zijn veel boxen om uit te kiezen het is geweldig dat je de box kunt aanpassen naar de grootte van je huishouden. Het voelt super goed om dit soort duurzame, plasticvrije en ecologische producten te ontvangen en te gebruiken. Een leuke, goed gevulde box!


Duurzaam eten: Goodcase

Prijs: €11,95
Hoe vaak: Eenmalig
Merken: O.a. BitesWeLove, BanaBar, Seamore, Billy’s Farm, Hands Off My Chocolate.
Korting: Gebruik de code spillmytea10 voor 10% korting op je box!

Hoe werkt het?

Met Goodcase krijg je de kans om duurzame merken te leren kennen op het gebied van eten. En dan vooral snacks. Je moet niet denken dat het allemaal gezond is, maar duurzaam is het wel! Een echte treat dus! Een box bestaat uit vijf duurzame snacks. Wanneer je de box bestelt, wordt hij altijd op vrijdag naar je verstuurd, zodat je hem in het weekend of maandag ontvangt. Zo krijg je dus een box met een snack voor elke dag van de week en loop je niet de kans dat je alles in het weekend al op hebt gegeten. Slim toch? Daarnaast past het pakketje door de brievenbos en hoef je dus niet thuis te zijn.

Is-het-al-weekend Box €11,95
Over de producten

De Goodcase box is altijd gevuld met de lekkerste vegan snacks van Nederlandse bedrijven. Het zijn bedrijven die allen op hun eigen manier een steentje willen bijdragen aan het behoudt van onze planeet. Producten van merken als Billy’s Farm, Bites We Love en Hands Off My Chocolate zorgen ervoor dat je echt naar deze box uit kunt kijken.

Wat vonden wij?

Het is natuurlijk geweldig om een box te ontvangen met allerlei lekkers erin. Dat je elke dag een andere snack kunt eten, die ook nog eens vegan is. Jammer is het wel dat niet alle verpakkingen biologisch afbreekbaar zijn. Als dat zou veranderen, zou het helemaal te gek zijn! Desondanks zijn de producten erg lekker, vegan en is het leuk om op deze manieren nieuwe snacks en nieuwe merken te leren kennen. Top! Wil je het zelf ook een keer proberen? Goodcase is zo lief geweest om een kortingscode beschikbaar te stellen. Met ‘spillmytea10‘ krijg je nu 10% korting op je box!


Duurzaam leven: Zustainabox

Prijs: €1,00 tot €89,99
Hoe vaak: Eenmalig of 6x per jaar
Merken: O.a. The Good Roll, Zoya Goes Pretty, Van Eigen Deeg, The Bamboovement, NextBrush, Botma & Van Bennekom, Beauty Made Easy, Happy Earth Essentials, Nucao, Ben & Anna, en nog veel meer.

Hoe werkt het?

In de shop van Zustainabox kun je niet alleen allerlei leuke boxen bestellen, maar ook losse producten. Daarnaast heeft Zustainabox drie soorten abonnementen. Je ontvangt daarmee 6x per jaar een verrassingsbox, maar daarnaast ook altijd 20% korting in de shop, een gratis cursus, maandelijkse tips voor een duurzaam leven, een gratis ebook en er wordt voor jou een boom gepland.

SpringBox XL €55,00
Over de producten

Zustainabox heeft een zeer uitgebreid assortiment aan boxen en daardoor ook ontelbaar veel duurzame merken waarmee ze samenwerken. De verrassingsboxen die toegestuurd worden zitten vol met producten voor in de keuken, badkamer of gewoon om enorm van te genieten. De producten zijn plasticvrij en vegan.

Wat vonden wij?

Het is meteen duidelijk dat de producten in de Zustainabox van zeer goede kwaliteit zijn. Goede merken, zoals HappySoaps, The Good Roll en Zoya Goes Pretty maken deze box een ware verwennerij! Daarnaast heeft de Zustainabox niet alleen de mogelijkheid boxen eenmalig of maandelijks te ontvangen, je kunt er ook losse producten bestellen. Daar kun je de 20% korting die je ontvangt als je clubmember wordt, goed voor gebruiken. Een super leuk extraatje!


Duurzaam genieten: Fentestik

Prijs: €29,95 tot €54.95
Hoe vaak: Eenmalig of maandelijks
Merken: Soap7, Dent Tabs, Werfzeep, Oceonics, Ecozone, The Humble Company, Dumil, Fair Squared, Ecopods, We Love The Planet, Loofy’s, Anae, Botma & van Bennekom, LoofCo.

Hoe werkt het?

De boxen van Fentestik zijn heel simpel om te bestellen. Je kiest eerst welke box je wilt. Er zijn 5 verschillende boxen om uit te kiezen. De Badkamerbox, de Keukenbox, de Zeep & Shampoo box, de Carebox en de Scheerbox. Daarnaast kun je ervoor kiezen een box helemaal zelf samen te stellen. Daarna kies je de grootte van je huishouden en of je de box eenmalig wilt bestellen of een abonnement wilt. Bij een abonnement kun je ervoor kiezen om elke maand, elke 2 maanden of elke 3 maanden een box te ontvangen.

Badkamerbox €31,95
Over de producten

Fentestik richt zich voornamelijk op producten voor in de keuken of badkamer. Veel schoonmaak- en verzorgingsproducten. De producten in de boxen van Fentestik zijn allemaal 100% gegarandeerd plasticvrij, van hoogwaardige kwaliteit en zo duurzaam mogelijk. De inhoud hangt uiteraard af van welke box je kiest, maar er is veel keus en variatie in prijzen.

Wat vonden wij?

Wat een geur toen deze box openging! Heerlijk! Het is meteen duidelijk dat Fentestik niet zomaar wat producten opstuurt. Dit zijn echt goede merken die duurzaam, plasticvrij en goed voor het milieu zijn. Het is echt leuk om op deze manier nieuwe merken te leren kennen, maar ook nieuwe producten zoals DentTabs. Een klein tabletje waar je op kauwt en wat veranderd in tandpasta. Nooit meer een plastic tube weg gooien dus!


Wat is jouw favoriete duurzame goodiebox?


Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.