Crisp: Dé app voor echte fijnproevers

Crisp

Attentie, attentie! Dit is géén maaltijdbox! Ik herhaal: dit is géén maaltijdbox! Dit waren dan ook echt de woorden die ervoor zorgden dat ik nieuwsgierig werd naar Crisp.

Mijn man en ik zijn er grote voorstanders van om goede producten van lokale boeren en telers in huis te halen. Eerder deden we dit in de vorm van een Groenten Abonnement, via een lokale teler. Dit beviel goed, alleen begon het ons tegen te staan dat we niet zelf konden bepalen wat er in de tas zat.

Crisp is een app die jou zelf laat bepalen wat je koopt. Het is een webshop die de beste boeren, telers, bakkers en delicatessenzaken samenvoegt in één app. Op deze manier kun je dus vanuit je luie stoel bijvoorbeeld heerlijke vis van Neeltje Hans bestellen, de lekkerste biefstuk van Henk van Zandwijk of de verste broodjes van Patrick en Barbara van Handgemaakt Brood. Heerlijke (meestal biologische) producten! Allemaal de volgende dag bij je bezorgd.

Crisp app

Wat mij meteen opviel aan de app, is dat de bedragen helemaal dikke prima zijn. Je betaalt absoluut geen belachelijk hoge prijzen. Hoogstens te vergelijken met wanneer je bijvoorbeeld zou gaan winkelen bij Ekoplaza of de Natuurwinkel, maar eigenlijk nog net iets betaalbaarder dan dat, al hangt dat ook van het product af. Je moet €35,- uitgeven om een bestelling te mogen doen, wat ik ook best een prima bedrag vind. De bezorgkosten zijn altijd €2,95 en zelfs dat vind ik absoluut redelijk.

Voor je wekelijkse boodschappen zou ik de app niet gebruiken, maar mocht je een keer een barbecue plannen, een feestje geven of eters krijgen, is dit een fantastische manier om een aantal heerlijke en bijzondere dingen in huis te halen. Je vindt er bijvoorbeeld heerlijke kaasjes, paté, verse broodjes, granola, biologisch frisdrank, allerlei vegetarische producten, maar natuurlijk biologisch fruit en groente. Het is echt teveel om op te noemen! Bij ieder product kun je precies lezen waar het vandaag komt en wat bijvoorbeeld de leefomstandigheden van de dieren zijn.

Uiteraard heb ik Crisp uitgeprobeerd

Toen we erachter kwamen dat je bij het installeren van de app meteen €15,- korting op je eerste bestelling cadeau krijgt, waren we meteen om. We wilden binnenkort gaan barbecueën, dus dit zagen we als een geweldige kans. Daarbij kozen we ervoor om wat houdbare producten in te slaan die we anders toch wel hadden gekocht, om optimaal nut uit de €15,- korting te halen. Dit is wat we hebben besteld en wat alles kostte:

Crisp
De Bezorging van het Crisp boodschappenpakket

We deden de bestelling op een dinsdag en we kozen de vrijdagavond als bezorgmoment. Dat staat standaard op 18:00 tot 22:00 uur. Er werd bij de bestelling meteen uitgelegd dat ik op de ochtend van de bezorging via Whatsapp een preciezere tijd zou ontvangen. En dat klopte, de boodschappen zouden tussen 19:00 en 20:00 uur worden bezorgd. Ik kan jullie vertellen: klokslag 7 uur stond de bezorger voor de deur. Helemaal top!

De producten van Crisp

Ik was erg onder de indruk van de producten en hoe ze verpakt waren! Al het vlees was helemaal vacuüm verpakt en alles was goed koel of bevroren. En de verse croissantjes, die kregen we er gratis bij! Heel tof.

Dit gaan we zeker vaker doen, want we hebben nog veel meer producten gezien die we willen uitproberen. Zoals een pot clotted cream (moeilijk te krijgen in de supermarkt, lekker op z’n Brits op een scone) of een heerlijk overjarig kaasje. Ik kan eigenlijk al niet wachten om weer te bestellen!

De Crisp app is gratis te downloaden voor iPhone en Android. Er geldt een minimaal bestelbedrag van €35,- en bij je eerste bestelling krijg je direct €15,- euro korting.

Ga jij Crisp uitproberen?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.