Een weekend naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Het is alweer twee jaar geleden dat ik voor het eerst naar Disneyland Parijs ging. Al was het stiekem niet helemaal de eerste keer. Toen ik 15 was, ging ik met mijn klas een dagje er naartoe. Helaas heb ik dat allemaal zo slecht onthouden, dat ik super graag nog een keer wilde gaan.

Eindelijk naar Disneyland Parijs

Toen Rick en ik 2 jaar geleden tot de conclusie kwamen dat we wel wat tijd samen konden gebruiken, na een lange periode zwanger proberen te worden en een miskraam achter de rug, boekten we een paar dagen Disneyland Parijs. En ik vond het echt geweldig! Vlak na deze trip was ik eindelijk zwanger, na meer dan twee jaar proberen, en dat maakt het voor mij dus echt een park waar dromen uitkomen. Ik denk er nog vaak aan terug en vooral nu we een dochter hebben, kan ik niet wachten om weer een keer te gaan.

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
Disneyland Parijs

Op deze foto draag ik een scrunchie van de Cheshire Cat. Op de één of andere manier was mijn haar die dag mega statisch en ik werd gek ervan! Het verpeste echt mijn humeur, dus kocht Rick deze scrunchie voor me en dat maakte een wereld van verschil, haha!

We hadden trouwens ook echt een geweldig hotel. We verbleven in Sequoia lodge, met een Golden Forest Pass. Ik wil nooit meer zonder! We hoefden o.a. niet in de mega lange ontbijtrij te staan, wat een heerlijkheid! Maar serieus, I love Disney. Ik word zo vrolijk van dit park. De muziek, de sfeer, de winkeltjes, alles. Voor iemand die het park zó leuk vindt, ben ik er echt te weinig geweest. Maar wie weet brengen we daar de komende jaren verandering in. Voor nu hebben we gelukkig de foto’s nog!

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
Disneyland Parijs

Meer lezen over mijn reizen? Kijk dan eens naar mijn dagje in Brighton!

Wat is jouw favoriete plekje in Disneyland Parijs? En hoevaak ben je er al geweest?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.