Je eettafel stylen op een manier die betaalbaar is

Betaalbare tips om je eettafel te stylen

De eettafel kan een lastige plek zijn om in te richten, omdat je er een aantal keren per dag gebruik van wilt maken. Je wilt je eettafel stylen, maar je weet niet hoe? Geef je eettafel een make-over met deze betaalbare tips.

Een tijdje geleden was ik het helemaal zat. Al sinds ik nog maar net mijn bedrijf was begonnen, was de eettafel mijn kantoor. Naast me op de bank lag een bakje pennen, notitieboek, mijn Structuurjunkieplanner, belangrijke papieren, noem maar op. Geen manier van werken en super onprofessioneel.

Ik zette een bureau in de woonkamer en maakte een fijn werkplekje voor mezelf. Ik was er ontzettend blij mee en ik was ineens veel productiever. Maar ik had ook ineens een eettafel die wel erg kaal was, zo zonder laptop en de wirwar aan snoeren. Je zou ze bijna gaan missen!

Betaalbare tips om je eettafel te stylen

Tips om je eettafel te stylen

Ik had echt geen idee wat ik met de eettafel aan moest en ben wat inspiratie op Pinterest gaan opdoen. Ik leerde allerlei manieren om verschillende soorten eettafels leuk aan te kleden. Als jij het nou ook zo moeilijk vind om je eettafel te stylen, heb ik een aantal betaalbare en makkelijk uit te voeren tips voor je.

Gebruik een fruitschaal

Een eenvoudige manier om persoonlijkheid aan je eettafel te geven, is door een fruitschaal neer te zetten. Bovendien is het ook nog eens heel praktisch, omdat het een handig accessoire is. Maak de fruitschaal een eyecatcher door een bijzonder design te kiezen of ga bijvoorbeeld voor minimalistisch of landelijk.

Je eettafel stylen met betaalbare tips
Plaats een vaas in het midden

De volgende tip om je eettafel te stylen, is het plaatsen van het een mooie vaas in het midden van de tafel. Ideaal als je van bloemen en planten houdt. Het maakt je eettafel direct minder saai. Als je bloemen gaat gebruiken, kun je een mooie simpele of elegante vaas neerzetten. Wil je de nadruk meer op de vaas leggen, kun je een wat meer bijzonder exemplaar met mooie kleuren kiezen.

Je eettafel stylen met betaalbare tips
Zet bijzondere stoelen om je eettafel

Wat je eettafel natuurlijk helemaal bijzonder maakt, is het soort stoelen wat je neerzet. Deze maken je eettafel namelijk helemaal af. Je kunt gaan voor een mooie set van dezelfde stoelen, maar soms is het ook leuk om juist stoelen te kiezen die net even helemaal anders zijn. Als het je ding is, kun je bijvoorbeeld een set unieke houten kerkstoelen kopen. Dit maak je eettafel stylen wel heel makkelijk!

Vazen in een set

Als je geen fan bent van één gecentreerde vaas, dan is een set vazen misschien iets voor jou. Het is neergezet met hetzelfde gemak als één vaas, maar is visueel net iets spannender. Onthoud dat je hierbij altijd moet variëren in formaten en hoogtes om het ook echt interessant te maken.

Je eettafel stylen met betaalbare tips
Style je eettafel met dienblad of plateau

Je eettafel stylen kan heel mooi met een plateau of dienblad. Dit maakt het gemakkelijk om je decoratie te verplaatsen wanneer bijvoorbeeld de tafel gedekt wordt voor het eten. Plaats er kaarsen, kleine vaasjes met bloemen of iets anders moois in.

Je eettafel stylen met betaalbare tips

Hou het simpel

Als laatste wil ik je meegeven om het stylen van je eettafel makkelijk te houden. Zet op normale dagen niet heel veel op tafel, zodat je niet iedere keer als er gegeten wordt alles moet verhuizen. Krijg je bezoek of is er een speciale gelegenheid, maak er dan meer werk van en zet bijvoorbeeld een verse bos bloemen op tafel.Wat is er zoal op jouw eettafel te vinden aan decoratie? En vind je de eettafel stylen lastig?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Interieur, #AD

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.