Betaalbare tips om je eettafel te stylen
Interieur

Betaalbare tips om je eettafel te stylen

De eettafel kan een lastige plek zijn om in te richten, omdat je er een aantal keren per dag gebruik van wilt maken. Heb je geen idee hoe je je eettafel moet stylen? Geef je eettafel een make-over met deze betaalbare tips.

Een tijdje geleden was ik het helemaal zat. Al sinds ik nog maar net mijn bedrijf was begonnen, was de eettafel mijn kantoor. Naast me op de bank lag een bakje pennen, notitieboek, mijn Structuurjunkieplanner, belangrijke papieren, noem maar op. Geen manier van werken!

Ik zette een bureau in de woonkamer en maakte een fijn werkplekje voor mezelf. Heel blij mee! Maar ineens had ik een eettafel die wel erg kaal was, zo zonder laptop en de wirwar aan snoeren. Je zou ze bijna gaan missen!

Betaalbare tips om je eettafel te stylen

Tips om je eettafel te stylen

Ik had echt geen idee wat ik met de eettafel aanmoest en ben wat inspiratie op Pinterest gaan opdoen. Ik leerde allerlei manieren om verschillende soorten eettafels leuk aan te kleden. Als jij het nou ook zo moeilijk vind om je eettafel te stylen, heb ik een aantal betaalbare en makkelijk uit te voeren tips voor je.

Gebruik een fruitschaal

Een eenvoudige manier om persoonlijkheid aan je eettafel te geven, is door een fruitschaal neer te zetten. Bovendien is het ook nog eens heel praktisch, omdat het een handig accessoire is. Maak de fruitschaal een eyecatcher door een bijzonder design te kiezen of ga bijvoorbeeld voor minimalistisch of landelijk.

Je eettafel stylen met betaalbare tips
Plaats een vaas in het midden

De volgende tip om je eettafel te stylen, is het plaatsen van het een mooie vaas in het midden van de tafel. Ideaal als je van bloemen en planten houdt. Het maakt je eettafel direct minder saai. Als je bloemen gaat gebruiken, kun je een mooie simpele of elegante vaas neerzetten. Wil je de nadruk meer op de vaas leggen, kun je een wat meer bijzonder exemplaar met mooie kleuren kiezen.

Je eettafel stylen met betaalbare tips
Zet bijzondere stoelen om je eettafel

Wat je eettafel natuurlijk helemaal bijzonder maakt, is het soort stoelen wat je neerzet. Deze maken je eettafel namelijk helemaal af. Je kunt gaan voor een mooie set van dezelfde stoelen, maar soms is het ook leuk om juist stoelen te kiezen die net even helemaal anders zijn. Als het je ding is, kun je bijvoorbeeld een set unieke houten kerkstoelen kopen. Dit maak je eettafel wel heel bijzonder!

Vazen in een set

Als je geen fan bent van één gecentreerde vaas, dan is een set vazen misschien iets voor jou. Het is neergezet met hetzelfde gemak als één vaas, maar is visueel net iets spannender. Onthoud dat je hierbij altijd moet variëren in formaten en hoogtes om het ook echt interessant te maken.

Je eettafel stylen met betaalbare tips
Style je eettafel met dienblad of plateau

Style je eettafel met een mooi plateau of dienblad. Dit maakt het gemakkelijk om je decoratie te verplaatsen wanneer bijvoorbeeld de tafel gedekt wordt voor het eten. Plaats er kaarsen, kleine vaasjes met bloemen of iets anders moois in.

Je eettafel stylen met betaalbare tips

Hou het simpel

Als laatste wil ik je meegeven om het stylen van je eettafel makkelijk te houden. Zet op normale dagen niet heel veel op tafel, zodat je niet iedere keer als er gegeten wordt alles hoeft te verhuizen. Krijg je bezoek of is er een speciale gelegenheid, maak er dan meer werk van.Wat staat er zoal op jouw eettafel? En vind je het moeilijk om je eettafel te stylen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.