Ook zo gek op romantische films? Deze feelgood films voor foodlovers op WithLove.tv zijn te lekker om te laten liggen en jij kan een jaarabonnement winnen!

Al eerder vertelde ik over de cozy mysteries van Hallmark en dat ik helemaal verslaafd ben aan dit genre. Helaas kan Hallmark Channel sinds een aantal jaar in Nederland niet meer ontvangen worden. Boehoe! Zeer pijnlijk, want eerlijk gezegd doe ik niets liever dan onder een dekentje naar sfeervolle romantische films kijken.

Maar er is nu een fantastische oplossing! Streamingsdienst WithLove zorgt voor een romantische avonden, met een geweldig assortiment films over de liefde en niets anders dan de liefde. Een taart! Want behoorlijk wat films op WL hebben een culinair thema. Om honger van te krijgen!

Romantische Films voor foodlovers

WithLove is nieuwe streaming voor feelgood films

De streamingsdienst WithLove bestaat sinds december 2018 en is begonnen met 100 films. Er worden elke week zo’n 5 films aan het aanbod toegevoegd en ondertussen vind je er dan ook zo’n 250 romantische films en series. Een breed scala aan romantiek, feelgood en drama.

Het aanmelden gaat heel makkelijk, je voert je gegevens in, je kiest wat voor soort abonnement je wilt en voor 2 cent kijk je de eerste 14 dagen gratis. Een abonnement kost €5,95 per maand wat zeer redelijk is, vind ik. Een abonnement voor een jaar kost €59,95, wat dan natuurlijk weer voordeliger is.

Wil jij een maand gratis kijken naar heerlijke romantische films op WithLove?
Meld je dan hier aan en geniet vier weken lang gratis van de lekkerste, leukste en mooiste feelgood films en series.

De leukste films voor foodlovers

Je weet al dat ik gek op zoetsappige romantische films ben. Ik wil gewoon soms niet teveel hoeven nadenken en alleen maar genieten. Waar ik dan het meest van houd, zijn films waarin eten centraal staat. Een bakkerijtje, een restaurant, een café. Heerlijk! Ben jij ook op zoek naar films voor foodlovers, dan heb ik een paar leuke suggesties voor je. Allemaal zijn ze te bekijken op WithLove.

An Hour Behind (2017)
Romantische Films voor foodlovers

Wanneer de vriendinnen van Trish een blind date voor haar regelen, komt ze te laat omdat ze vergeten is haar klok te verzetten. Wanneer ze denkt dat de nietsvermoedende Parker haar date is, speelt hij het spelletje mee. Maar voor hoelang? En wint Trish de grote bakwedstrijd, zodat ze een tweede bakkerij kan openen?

My Bakery In Brooklyn (2016)

De nichtjes Vivien en Chloe zijn al jaren onafscheidelijk. Wanneer hun tante plotseling overlijdt en de dames de bakkerij nalaat, komt de vriendschap aardig onder druk te staan. Kunnen ze het familiebedrijf en hun vriendschap redden?Café (2010)

Claire (Jennifer Love Hewitt) werkt in café West Philly Ground en verandert nogal wat levens van de mensen om haar heen. Wanneer een vervelende gebeurtenis iedereen raakt, beseffen de vaste gasten van het café hoe verweven hun levens met elkaar zijn.

Hartenstraat (2014)

Daan is absoluut niet op zoek naar de liefde. Samen met zijn dochter Saar woont hij in de Hartenstraat en heeft hij zijn eigen zaak als traiteur. Dan opent er naast zijn winkel een modezaak. De winkel van Katje. Als vlak voor de opening de catering afbelt, vraagt Katje Daan om hulp, terwijl ze elkaar niet echt liggen. Als dat maar goed gaat!

Christmas Cupcakes (2018)
Romantische Films voor foodlovers

Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Kim en Gina. De twee zussen doen mee aan een bakwedstrijd, als een laatste strohalm om de bakkerij, een familiebedrijf, te redden van de ondergang.

Wat is het allerlekkerste dat je ooit gebakken of gekookt hebt?