#AD

Feelgood Films voor Foodlovers op WithLove

Al eerder vertelde ik over de cozy mysteries van Hallmark en dat ik helemaal verslaafd ben aan dit genre. Helaas kan Hallmark Channel sinds een aantal jaar in Nederland niet meer ontvangen worden. Boehoe! Zeer pijnlijk, want eerlijk gezegd doe ik niets liever dan onder een dekentje naar sfeervolle romantische films kijken.

Maar er is nu een fantastische oplossing! Streamingsdienst WithLove zorgt voor een romantische avonden, met een geweldig assortiment films over de liefde en niets anders dan de liefde. Een taart! Want behoorlijk wat films op WL hebben een culinair thema. Om honger van te krijgen!

Romantische Films voor foodlovers

WithLove is nieuwe streaming voor feelgood films

De streamingsdienst WithLove bestaat sinds december 2018 en is begonnen met 100 films. Er worden elke week zo’n 5 films aan het aanbod toegevoegd en ondertussen vind je er dan ook zo’n 250 romantische films en series. Een breed scala aan romantiek, feelgood en drama.

Het aanmelden gaat heel makkelijk, je voert je gegevens in, je kiest wat voor soort abonnement je wilt en voor 2 cent kijk je de eerste 14 dagen gratis. Een abonnement kost €5,95 per maand wat zeer redelijk is, vind ik. Een abonnement voor een jaar kost €59,95, wat dan natuurlijk weer voordeliger is.

Wil jij een maand gratis kijken naar heerlijke romantische films op WithLove?
Meld je dan hier aan en geniet vier weken lang gratis van de lekkerste, leukste en mooiste feelgood films en series.

De leukste films voor foodlovers

Je weet al dat ik gek op zoetsappige romantische films ben. Ik wil gewoon soms niet teveel hoeven nadenken en alleen maar genieten. Waar ik dan het meest van houd, zijn films waarin eten centraal staat. Een bakkerijtje, een restaurant, een café. Heerlijk! Ben jij ook op zoek naar films voor foodlovers, dan heb ik een paar leuke suggesties voor je. Allemaal zijn ze te bekijken op WithLove.

An Hour Behind (2017)
Romantische Films voor foodlovers

Wanneer de vriendinnen van Trish een blind date voor haar regelen, komt ze te laat omdat ze vergeten is haar klok te verzetten. Wanneer ze denkt dat de nietsvermoedende Parker haar date is, speelt hij het spelletje mee. Maar voor hoelang? En wint Trish de grote bakwedstrijd, zodat ze een tweede bakkerij kan openen?

My Bakery In Brooklyn (2016)

De nichtjes Vivien en Chloe zijn al jaren onafscheidelijk. Wanneer hun tante plotseling overlijdt en de dames de bakkerij nalaat, komt de vriendschap aardig onder druk te staan. Kunnen ze het familiebedrijf en hun vriendschap redden?Café (2010)

Claire (Jennifer Love Hewitt) werkt in café West Philly Ground en verandert nogal wat levens van de mensen om haar heen. Wanneer een vervelende gebeurtenis iedereen raakt, beseffen de vaste gasten van het café hoe verweven hun levens met elkaar zijn.

Hartenstraat (2014)

Daan is absoluut niet op zoek naar de liefde. Samen met zijn dochter Saar woont hij in de Hartenstraat en heeft hij zijn eigen zaak als traiteur. Dan opent er naast zijn winkel een modezaak. De winkel van Katje. Als vlak voor de opening de catering afbelt, vraagt Katje Daan om hulp, terwijl ze elkaar niet echt liggen. Als dat maar goed gaat!

Christmas Cupcakes (2018)
Romantische Films voor foodlovers

Vlak voor de feestdagen overlijdt de vader van Kim en Gina. De twee zussen doen mee aan een bakwedstrijd, als een laatste strohalm om de bakkerij, een familiebedrijf, te redden van de ondergang.

Wat is het allerlekkerste dat je ooit gebakken of gekookt hebt?

5 Reacties

 1. Niet alleen dé flavoriet voor een avondje liefde door de maag maar ook een lust voor het oog van de visuele fijnproever: Een dampend stoompotje van frisgroene asperges en aubergine met hete balletjes. Vergezeld door een met sappige jus overgoten volzacht pureetaartje van aardappelen en pastinaak. Gevolgd door een blozende mousse van Hollandse aardbeien, afgedekt met een toef stijfgeklopte room. Met als grand dessert de heerlijke romcom Eat Pray Love, een film om je vingers bij af te likken!

 2. Inki Vlasblom zegt:

  Het allerlekkerste dat ik ooit gebakken heb is mijn beroemde frambozen chocolade merengue taart. De merengue bak ik knapperig aan de buitenkant en sticky van binnen, dit smelt echt in je mond. Deze heeft een doorsnee van 40cm, daarboven op een dun laagje gesmolten (goede) melkchocolade, zodat de merengue niet te zacht wordt als ik de slagroomvulling met roomkaas erop doe. En als finishing touch, verse frambozen met chocolade schaafsel. Smullen!! Heerlijk om te eten met een romantische film met vriendinnen, kom je ook??

 3. Lilian Wapperom-Declercq zegt:

  Het lekkerste dat ik ook gebakken heb zijn mijn eigen verjaardagstaarten. Red velvet, slagroom, chocomousse, pistache, nuttela, van alles heb ik uitgeprobeerd. Nu ik geen hobbybakster meer ben :'(, heb ik zeeën van tijd om te zwijmelen bij films. Onder werktijd van mijn man, zodat hij niet kan zien dat ik letterlijk bij elke film wel ergens ga huilen en hij me weer zit uit te lachen :/

 4. Susanne van Beek zegt:

  Ik maak geregeld miljonairsgebak. Dat is koek met een dikke laag caramel en daaroverheen chocolade gestort. Heerlijk om je vingers bij af te likken maar o zo machtig!
  Kom maar op met dat jaarabbo, dan kan ik nog meer inspiratie opdoen voor mijn volgende baksel! Ennlekker wegzwijmelen bij die heerlijke romantische komedies!

 5. Wat leuk dit! Mijn man wil nooit romantische films met mij kijken en we hebben geen Netflix meer, dus dit zou echt te gek gaaf awesome zijn.

  Het lekkerste wat ik ooit heb ebakken, zijn toch wel mijn cupcakes. Ik doe het niet kant en klaar met zo’n pak uit de supermarkt, maar echt from scratch. Ze zijn zelfs zo populair dat een oud-collega ooit mijn man heeft gebeld met de vraag of hij de ingrediënten in huis kon halen, zodat ik diezelfde avond nog cupcakes kon bakken voor het team…
  Het recept geef ik je natuurlijk niet 😉 maar ik ga wel all in met het decoreren: een mooie swirly gekleurde topping met decoraties gemaakt van marsepein. En vervolgens die dingen verstoppen, want ze zijn op nog voor ze helemaal af zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.