Ik ben verzot op geurkaarsen en ik heb er eigenlijk nooit genoeg. Dit zijn mijn favorieten voor dit najaar. Klassieke, maar ook gloednieuwe geuren.

Vorige week, toen het heel even herfstig was buiten, begon het te kriebelen bij me. Had ik niet ergens nog een grote bak met allemaal geurkaarsen van vorig jaar? Ik haalde mijn kast overhoopt en ik werd teleurgesteld, want ik vond alleen waxinelichtjes, een aantal saaie kaarsen zonder geur (wie wil dat nou) en lege kaarsenhouders. Maar ik gaf niet op, want ik wist dat ik nog wat lekkers moest hebben! En ja, na even zoeken kon ik heerlijk genieten van mijn Cinnamon Sugared Doughnut van Bath & Body Works in de middag en mijn WoodWick Fireside in de avond.

Ik ben verzot op geurkaarsen en ik heb er eigenlijk nooit genoeg. Ik wil deze herfst absoluut nog een nieuwe geur scoren, dat staat op mijn herfst bucketlist! Ik ben dus een beetje aan het zoeken gegaan en ik kwam zoveel heerlijke nieuwe, maar ook klassieke geuren tegen, dat ik dit meteen met je wilde delen. Vandaag laat ik daarom mijn favorieten aan je zien. Ik heb nog niet kunnen kiezen welke ik dit jaar moet gaan kopen, want dat is gewoon bijna onmogelijk! Wat is jouw favoriet?

Deze blogpost bevat affiliatelinks. Als je iets bestelt door op zo’n link te klikken, ontvang ik hier een kleine commissie over. Ik sluit mij alleen aan bij affiliates waar ik achter sta. Bedankt voor je steun!Bath & Body Works

Bath & Body Works is één van de grootste Amerikaanse cosmeticabedrijven en hun geurkaarsen zijn mijn allergrootste favoriet. Ze spelen heel goed in op verschillende seizoenen, dus wanneer het najaar weer begint verschijnen altijd de heerlijkste geuren. Tot voor kort kon je deze kaarsen alleen in Amerika kopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig behoorlijk wat Nederlandse webshops die ze ook hebben.

Crisp Morning Air
Een fris herfstbriesje, houtgeuren en saffraan.

Pumpkin Pecan Waffles
Ahornsiroop, verse wafels,

Sweet Cinnamon Pumpkin
Warm kaneel, vers gemalen kruidnagel, vanillecrème en bruine suiker.

Magic In The Air
Amandelbloem, romige vanille bourbon en witte Iris.

Campfire Donut
Poedersuiker, donuts en cedarhout. Een warme geur.

Paris Café
Rijke geroasterde koffie, zoete broodjes en vanillecrème.DW Home

De kaarsen van DW Home heb ik recent pas ontdekt en nog niet zelf uitgeprobeerd. Maar jeetje, wat veel keus en wat klinken de geuren geweldig! De kaarsen zien er mooi uit en er is voor ieder wat wils. Ik ga hier zeker binnenkort iets van bestellen. DW Home is een Brits merk, maar gelukkig bij verschillende Nederlandse webshops te koop.

Apple Honey Butter
Met bruine suiker geglaceerde appels vermengd met warme kaneel, kruidnagel en geraspte nootmuskaat, omhuld met zoete karamelhoning en een vleugje ahornsiroop.

Christmas Morning
Donker geroasterde koffie met vanille en suiker.

Fireside Embers
Gloeiend steenkool, doordrenkt met tonen van verse herfstvruchten, wervelende houtrook en de aanlokkelijke geur van zachte wierook, afgewerkt met een vleugje cognac.

Maple Hazelnut
Rijke esdoorn, gekarameliseerde bruine suiker en een zoete honingboterblend met zachte kruiden en de warmte van geroosterde hazelnoot.

WoodWick

Vorig jaar, kerst kreeg ik voor het eerst een WoodWick geurkaars. Fireside, om precies te zijn! Ik was meteen fan, want wat een bijzondere kaarsen zijn dit! Ze zijn niet alleen prachtig en chique om te zien, maar hebben ook nog eens een zeer bijzondere eigenschap. De lont knettert namelijk! Het klinkt echt als een knapperend haardvuurtje en dat brengt ontzettend veel sfeer in je huis. WoodWick is online te bestellen, maar ook in de winkel te koop. Ik heb ze bijvoorbeeld bij Primera gezien.

Crimson Berries
Sappige kerstbessen, gemengd met kruiden en een vleugje mistletoe.

Fireside
Amber, vetiver (een grassoort van vulkanische grond) en musk.

Hot Toddy
Verleidelijke tonen van gemalen kaneel en nootmuskaat bewogen met karamel doordrenkte appels en zoete esdoornwijn.

Kun jij kiezen uit al deze heerlijke geuren?