mummie theelichten
DIY Halloween

Mummie Theelichten voor Halloween

Ik heb het al eerder gezegd, ik ben zo gek op Halloween en alle feestdagen die daarop volgen, zoals Thanksgiving en kerst. Een paar dagen geleden kwam ik deze schattige mummie theelichten tegen en ik besloot zelf eens te proberen zoiets te maken. Ze zijn erg simpel om te maken en het is leuk om met je kinderen samen te doen. Ze kunnen je helpen of er zelf een maken. Je hebt er niet veel voor nodig, het is een goedkoop projectje als je het mij vraagt.

* Deze blogpost bevat affiliatelinks. Als je iets bestelt door op zo’n link te klikken, ontvang ik hier een kleine commissie over. Ik sluit mij alleen aan bij affiliates waar ik achter sta. Bedankt voor je steun!

Wat je nodig hebt voor mummie theelichten

– Glazen potten
– Verband van ongeveer 4 cm breed.
Oogjes
– Lijm

mummie theelichten

Stap 1
Voor deze mummie theelichten maakt het niet zoveel uit wat voor vorm de potten hebben. Ik heb mason jars gebruikt, want die had ik nog liggen. Het mag ook gewoon een jampotje zijn. Haal de dop eraf, die hebben we niet nodig. Doe nu voorzichtig een beetje lijm vlak onder de rand, helemaal rondom. Echt niet teveel, anders gaat het druppen.

GERELATEERD: Halloween Printables om je huis mee op te leuken

Stap 2
Pak nu het verband en rol het langs de rand, zodat de bovenkant in iedergeval helemaal vast zit. Als je helemaal rondom bent gegaan, rol je voorzichtig richting de bodem. Zodra de hele pot is bedenkt lijm je ook het laatste stukje vast. Let erop dat je aan dezelfde kant eindigd als waar je begonnen bent.

Stap 3
Kies nu de oogjes die je wilt gebruiken en plak ze waar je ze wilt hebben. Zorg dat je ze aan de voorkant plakt, dus niet waar je het verband hebt vastgelijmd. Zoals je op de foto, bij de grootste mummie kunt zien, ben ik dat vergeten. Je ziet dan een lijmvlek zitten en dat is niet zo mooi. Ik heb groene ogen gekozen voor de grote mummie en witte voor de kleinere mummie. Schattig toch? Pak de mummie theelichten voorzichtig vast, want de lijm zal een beetje door het verband heen komen en het duurt even voor het droog is.

Mummie Theelichten Halloween

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.