6 Halloween Printables om je huis mee op te leuken

De Halloween maand is bijna aangebroken! Ja, ik had het zojuist over een hele maand. Ook al is dit feest maar een eendagsvlieg, voor mij is het een feest om te vieren dat de herfst en het feestseizoen begint en ik vind het heerlijk om begin oktober al met de voorbereidingen te beginnen. Decoraties uitzoeken (stiekem ieder jaar iets nieuws erbij kopen, wie kan dat weerstaan), films verzinnen om te kijken en zorgen voor geschikte snacks. Ik ben al van kinds af aan gek op spannende en enge films, dus dit is helemaal mijn feestje!

Hoe versier jij je huis met Halloween?

Elk jaar holt Rick zelfs een pompoen uit en ieder jaar daagt hij zichzelf uit om er iets nog mooiers van te maken. Ik heb dit één keer geprobeerd en je zult het misschien niet verwachten, maar ik vind deze bezigheid dus helemaal niets! Het snijden, het uithollen, verkeerd snijden, overal pompoenzaadjes en smurrie, het is niet mijn ding. Maar Rick kan het echt goed! Ik hou me wel gewoon bij Halloween decoraties maken, het versieren van het huis en het uitkiezen van de films.

halloween printables

Halloween printables om te downloaden

Mijn Halloweenvoorraad groeit dan ook elk jaar. Ik ben nog best een groentje hierin, dus zoveel heb ik nog niet, maar daarom houd ik bijvoorbeeld ook zo van Halloween printables! Het is zo makkelijk! Je print het uit, doet er een mooi lijstje om en BOEM: gratis decoratie en het ziet er geweldig uit. En er is zoveel om te kiezen! Dit jaar had ik zin om zelf eens aan de slag te gaan met het ontwerpen van een aantal Halloween printables. En het resultaat heb je voor je en kun je vanaf vandaag gratis downloaden.

Ik moet zeggen, het is de eerste keer dat ik Halloween printables maak en ik ben best tevreden over dit mooie pakketje.

halloween printables

I Put A Spell On You | Download PDF
There’s A Little Witch In All Of Us | Download PDF
Witches And Zombies And Gouls Oh My | Download PDF
Pumpkins Scream In The Dead Of Night | Download PDF
Trick Or Treat | Download PDF
Tis Near Halloween | Download PDF

Welke Halloween printables vind jij het leukst?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.