Terra tinten zijn warm en ze passen erg goed bij een botanische, landelijke en natuurlijke sfeer. Laat je inspireren!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar toen een paar dagen geleden de temperaturen daalden en de eerste regenbuien weer vielen, kreeg ik meteen zin om te cocoonen. Ik heb wat meer lichtjes neergezet, kaarsjes uitgezocht en ik ben al aan het nadenken over een nieuwe accentkleur voor de woonkamer.

Terra is een kleur die ik persoonlijk erg mooi vind. Zeker nu de herfst in aantocht is en je waarschijnlijk zin hebt om je huis gezellig en warm te maken, zijn terra tinten enorm geschikt om in je huis op te nemen.

Terra tinten zijn warm, gezellig en ze passen erg goed bij een botanische, landelijke en natuurlijke sfeer. Terra is perfect te combineren met koper, allerlei groentinten en natuurlijke materialen.

Eind september lanceert Wehkamp een nieuwe lijn van allerlei prachtige items met de mooiste terra tinten. Ik werd er enorm door geïnspireerd en wilde het eigenlijk meteen met jullie delen. Kijk dan, wat een mooie sfeer deze kleur geeft!

Breng de herfst in huis met warme terra tinten

Ik was altijd helemaal wild van de lichte Scandinavische stijl, maar ik moet zeggen dat ik de laatste tijd wat meer naar het donkere neig. Donkergroen, donkerbruin, kopertinten, enzovoort. Knusheid, warmte en gezelligheid. Zeker voor het najaar!

Gebruik jij terra tinten in je interieur? Wat vind jij de mooiste items van deze nieuwe lijn?