Win tickets Ladies Night “Huisvrouwen Bestaan Niet 2”
#AD

Win tickets Ladies Night “Huisvrouwen Bestaan Niet 2” (GESLOTEN)

De romcom Huisvrouwen Bestaan Niet 2 gaat op donderdag 12 december in première in de Nederlandse bioscopen! Na het succes van het eerste deel, wat de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet lang op zich laten wachten. Ook in het tweede deel kunnen we weer genieten van Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca en Leo Alkemade.

En het wordt nog beter, want ik mag tickets weggeven voor de Kinepolis Ladies Night op 27 november in Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Den Helder, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen of Zoetermeer!

Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van Huisvrouwen Bestaan Niet 2! Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag! Meer info vind je hier.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

In deze feelgood film worstelen drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun verschillende levensfases horen. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

Win twee tickets voor de Kinepolis Ladies Night
Wil jij op 27 november naar de Kinepolis Ladies Night van “Huisvrouwen Bestaan Niet 2”? Laat dan hieronder een reactie achter met wie je deze film wilt zien en waarom!

De actie loopt t/m vrijdag 8 november. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht.

6 Comments

 1. Jessie van Vliet says:

  Graag zou ik met mijn zus hier naar toe gaan. Het is niet alleen mijn zus maar ook mijn aller aller aller beste vriendin. We hebben zoveel meegemaakt samen. We wonen niet vlak bij elkaar, hebben ieder een gezin. Zien elkaar niet veel meer. Vandaar dat ik uit kijk om samen naar HUISVROUWEN BESTAAN NIET 2 te gaan!!

 2. Chantal says:

  Wat leuk, ik wil hier wel met mijn vriendin naartoe, lijkt me heerlijk!

  1. David van Haren says:

   Het lijkt me leuk ze te winnen voor mijn toekomstige schoonmoeder.
   Helemaal haar ding deze film!
   Ps: hebben mijn vriendin en ik het huis weer een avondje voor ons zelf 😉

 3. Livia Boudewijns says:

  Met mijn moeder omdat ze het verdient om verwend te worden!

 4. Jill says:

  Met mijn vriendin van de basisschool😊, omdat we het eerste deel al zo geweldig vonden. En door de studie weinig af kunnen spreken.

 5. Suzanne says:

  Leuke winactie! Ik zou hier graag met mijn beste vriendinnetje heen gaan omdat we lekker kunnen lachen bij zo’n film!

Comments are closed.