Huisvrouwen Bestaan Niet 2
#AD

Jelka is Queen Of Comedy in Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Vanaf 12 december 2019 draait hij in alle bioscopen: Huisvrouwen Bestaan Niet 2. In deze film worstelen drie vrouwen ieder met hun eigen fase in het leven en het effect daarvan op hun gezin.

Kinepolis Nederland nodigde mij uit om op een speciale Ladies Only avond de film alvast te gaan bekijken. En ik kan alvast verklappen. Ik heb heel hard gelachen en Jelka van Houten is fantastisch!

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Gijsje vindt dat een drukke baan van beide ouders niet in de weg hoeft te staan van het ouderschap. Gewoon alles goed organiseren. Door haar moeder en zus wordt ze met haar neus op de feiten gedrukt, waarna ze toch probeert alles in balans te krijgen. Zakenman van het jaar worden én tussendoor nog een beetje ontspannen.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2
Foto: Filmdepot/WW Entertainment


Marjolein vind dat zij en haar gezin aan het inkakken zijn. Ze begint zich te ergeren aan Huib (Leo Alkemade) en twijfelt ineens aan alles. Om het op te lossen neemt ze motorrijlessen en probeert ze het vuur in Huib weer aan te wakkeren. Als Marjolein ontdekt dat hij iets te verbergen heeft, trekt ze alles uit de kast om hun relatie weer nieuw leven in te blazen. Loes heeft veel jongere vluchtige scharrels, maar dat begint haar te vervelen. Haar dochters zijn vooral bezig met zichzelf, terwijl Loes nu juist graag moeder wilt zijn. Maar dan ontmoet ze Bernd, een lifecoach. Ze raakt helemaal in de ban van deze man, maar Marjolein en Gijsje zetten er hun vraagtekens bij.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2
Foto: Filmdepot/WW Entertainment

Ladies Night Kinepolis Den Bosch

Afgelopen woensdagavond kon ik er eens even heerlijk tussenuit. De Ladies Night in Kinepolis Den Bosch was heerlijk ontspannen en begon moet een glaasje prosecco of jus d’orange, en een heerlijk hapje. Er was een photobooth, waar je samen een foto kon maken met de filmposter van Huisvrouwen Bestaan Niet 2 op de achtergrond en verschillende kraampjes met de leukste producten. Hartstikke leuk! Toen we in de zaal zaten was er zelfs nog een loterij, maar ik helaas niets leuks gewonnen.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2
Foto: Filmdepot/WW Entertainment

Van de film heb ik genoten! En dat is een understatement. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 vond ik nog velen malen hilarischer dan het eerste deel! En die was ook al heel leuk. Jelka van Houten mag wat mij betreft de Queen of Comedy van Nederland worden genoemd. Wat is zij ontzettend grappig en ontwapenend. Maar ook Leo Alkemade (die Huib speelt) heeft mijn hart veroverd, maar stiekem was ik al een fan. Fred van Leer was een leuke verassing, maar wel een beetje jammer van het stereotype homostel. Dat had van mij wel iets origineler gekund.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is ontzettend herkenbaar in de verschillende verhaallijnen die we te zien krijgen en ik liep met een heerlijk ontspannen gevoel de bioscoop zaal uit. Echt een aanrader om deze film bij Kinepolis te gaan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.