Ikea Catalogus 2018
Interieur

IKEA Catalogus 2018: Make room for life

Laat alles vallen wat je aan het doen bent! Je favoriete moment van het jaar is aangebroken. De IKEA catalogus 2018 is uit! Wat voor mij het ultieme moment is om alle geweldige spullen die ik dit jaar zal willen kopen eens goed te bekijken. Mijn man en ik gaan bijna elke maand wel een keer naar de IKEA, we zijn echte fans. Ik ben zelfs bang dat ons huis aan het veranderen is in één grote catalogus. En weet je, ik heb werkelijk geen flauw benul waarom we er zo van genieten door die winkel te struinen. Ik denk dat de stijl me gewoon heel erg aantrekt. De prijzen zijn ook nog eens geweldig en de producten tegenwoordig van erg goede kwaliteit. En nee, ze betalen me niet om dat te zeggen. Mocht ik willen! Ik ben gewoon echt fan. Hoog tijd om eens te gaan bladeren dus!

IKEA Catalogus 2018: Make Room For Life

Ik zie wel een soort patroon. Veel natuurlijk kleuren! En dat is geen verrassing voor me, aangezien dit het thema van mijn kantoor op zolder is. Ik heb daar dan ook veel leuk items voor gevonden. Ik moet toegeven dat ik sommige dingen al gekocht heb, maar ik wilde ze toch met je delen. Man, wat veel te gekke dingen! Het was echt moeilijk mijn favorieten uit te kiezen. Ik heb 9 items gekozen om je te laten zien. Laten we naar de details gaan kijken.

TJENA, DOOS MET DEKSEL (ZWART BLAUW)
Hier heb ik er al 2 van gekocht. Ze zijn perfect om foto’s kabels of al die andere dingen in te doen waar je geen plaatsje voor kunt vinden. De kleuren passen perfect bij mijn kantoor. IKEA noemt dit item zwart met blauw, maar dat is waarschijnlijk een foutje. De doos is zwart met groen, precies zoals op de foto.

GERELATEERD: IKEA WINTER Collectie 2018

STRANDMONN, OORFAUTEUIL, GILLHOV VEELKLEURIG
Wie heeft er niet een heerlijk comfertabele stoel nodig in zijn of haar kantoor? Deze stoel past ontzettend goed in het mijne en ik ben er helemaal verliefd op! Ik zie hier heerlijk in rondhangen, boeken lezen om mezelf te inspireren, dingen leren, een beetje schrijven. Ik zie het al helemaal voor me.

STOCKHOLM 2017 – KAST
Dit is het laatste item voor mijn kantoor, ik zweer het. Maar ook deze kast is er gewoon voor gemaakt! Ik zag het en ik wist meteen dat ik het wilde hebben. Het zou geweldig zijn om camera’s, lenzen en de rest van dat soort apparatuur in op te bergen. Super leuk!

RÅSKOG, ROLTAFEL (WIT)
Dit item verkoopt IKEA eigenlijk al jaren en het staat ook al heel lang op mijn wensenlijstje. Er was ooit een lichtgroene variant, maar die is blijkbaar uit de collectie. Die had ik erg gaaf gevonden. Kans gemist! IK vind het nog steeds een gaaf ding en super veelzijdig. Ooit koop ik hem!

ÖRFJÄLL/SPORREN, BUREAUSTOEL (VISSLE LICHTGROEN)
Oeps, toch nog een iteam voor mijn kantoor opgedoken, sorry! De laatste maanden ben ik op zoek naar een nieuwe bureaustoel en deze vind ik erg mooi. Ik heb nu een oude grijze, zeer saai. En als ik heel eerlijk ben ook niet meer zo schoon. Deze is groen met wit en past goed op mijn kantoor.

NATTJASMIN, DEKBEDOVERTREK MET 2 SLOPEN (WIT)
Slapen in een hotel is het allerbeste ooit. Hun dekbedden zijn altijd zo heerlijk zacht en schoon. Dit dekbedovertrek lijkt ontzettend op dat van een hotel en ik moet het echt hebben.

MOSSLANDA, SCHILDERIJENPLANK (WIT EN ZWART)
Ook dit is een item dat ik stiekem al gekocht had. Meerdere keren zelfs! Ze hangen bij ons boven de eettafel (met kookboeken) en in de kamer van mijn dochter. Binnenkort zou ik graag de zwarte variant kopen, voor boven ons bed. De muur daar is nog helemaal kaal en ik denk dat het heel tof is om daar wat mooie grote lijsten met foto’s of quotes op neer te zetten.

LAGRAD, WINDLICHT BINNEN/BUITEN (ZWART)
Hoe mooi zou deze staan in onze tuin? De winter komt eraan (het boeit me niet dat het begin september is, in mijn wereld komt de winter eraan) en ik kan ons nu al zien zitten bij een vuurtje, onder een dekentje en deze lantaarns op tafel.

GODMORGON, DOZEN MET DEKSEL (SET VAN 5, TRANSPARANT)
Wist je dat ‘godmorgon’ goedemorgen betekent in het Zweeds? Voor mij is elke ochtend een goede morgen met deze set, want oh wat zou mijn badkamer opgeruimd zijn! Deze doosjes zijn een perfecte manier om eens wat spulletjes op te ruimen. Ik heb ze nodig en ik denk iedereen.

Nu zou ik graag willen weten wat jouw favorieten van dit jaar zijn? Heb ik misschien nog iets leuks gemist?

IKEA catalogus 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.