Interieur Kerst & Winter

IKEA Wintercollectie 2019: Warmte in elke keuken

Tijdens de donkere wintermaanden houd ik ervan warmte en gezelligheid in huis te brengen. Als er één winkel is die bij hier ieder jaar weer mee helpt, dan is het IKEA wel. In de nieuwe IKEA Wintercollectie voor de keuken vind je alles wat je nodig hebt om een fantastische maaltijd op tafel te zetten.

De IKEA Wintercollectie is helemaal gericht op samenzijn. De producten ademen Scandinavië en zijn uitermate geschikt om het hyggegevoel in je huis te brengen. Simpele maar toch ook rijke patronen van rood, blauw en neutrale tinten maken deze collectie echt tijdloos!

IKEA Wintercollectie 2019

Het servies vind ik erg leuk qua patroon en kleurgebruik. Het straalt wat mij betreft echt kerst uit, maar ook Scandinavië. Een perfecte combinatie.

IKEA Wintercollectie 2019

Leuke deegvormpjes heb je natuurlijk nooit genoeg en deze vind ik erg origineel! Niet de traditionele sneeuwvlokjes, maar net even anders.

IKEA Wintercollectie 2019

Nog een shot van het servies, maar ditmaal met het tafelkleed erbij. Ik moet eerlijk zeggen dat dit tafelkleed een goede kans maakt om op mijn eettafel te belanden. Wat een prachtige kleur en wat een tof patroon!

IKEA Wintercollectie 2019

Ik ben zeer benieuwd naar hoe de IKEA Wintercollectie 2019 in het echt eruit ziet en wat voor mooie items ik dit jaar in mijn mandje ga leggen. Vooral het tafelkleed maakt een goede kans en ik denk dat ik van die mooie lichtsterren ga kopen!

De IKEA Wintercollectie 2019 is vanaf oktober te koop. Wat vind jij het mooist?

1 Comment

  1. Ikea blijft tof! Ik vind die kommetjes echt heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.