kaartjes voor valentijnsdag
DIY Valentijnsdag

Kaartjes voor Valentijnsdag om zelf uit te printen

Wanneer 14 februari eraan komt, kan je er gauw niet meer omheen. Vanaf begin januari domineren roze en rood de schappen weer van bijna elke winkel. Wil je niet met lege handen thuiskomen, is een kaartje voor Valentijnsdag natuurlijk hartstikke leuk. Je kunt ervoor kiezen om in de rij te gaan staan met een kaart die iedereen heeft. Of als je echt heel creatief bent, maak je je Valentijnskaart helemaal zelf. Maar voor mensen die liever kiezen voor iets wat in het midden ligt, heb ik iets leuks gemaakt. Namelijk 6 verschillende, unieke kaartjes voor Valentijnsdag die je zelf uit kunt printen.

kaartjes voor valentijnsdag valentine's day

Valentijnsdag heb ik altijd een leuke dag gevonden. Als kind vond ik het bijna net zo misselijkmakend spannend als mijn verjaardag. Zou ik een kaartje voor Valentijnsdag krijgen? En van wie? Meestal ontving ik een kaartje van mijn oma. Heel lief zette ze nooit haar naam op de kaart, maar ik herkende haar handschrift altijd. Toen vond ik het stom, maar nu ik eraan terugdenk is het eigenlijk heel lief van haar. Soms durfde ik zelf een kaartje te sturen naar mijn geheime liefde. En behalve één keer, liep het eigenlijk nooit heel goed af. Maar met deze Valentijnskaarten kan je iedereen blij maken!

 

Lees ook: Geurkaarsen Must-haves voor de Herfst & Winter

 

kaartjes voor valentijnsdag

 

PINK | YELLOW | AQUA | LAVENDER | RED | BLUE

 

Nu ik getrouwd ben, vind ik Valentijnsdag nog steeds geweldig. Ik snap dat iets liefs doen voor je geliefde elke dag van het jaar kan en daar sta ik ook helemaal achter. Maar ik vind Valentijnsdag een hele fijne kans om even extra datgene te zeggen wat je misschien te weinig zegt. En niet alleen tegen je partner. Denk ook eens aan je ouders, je zus, je broer, lieve vriendinnen, je grootouders.

Lees ook: 12 Date Night Geschenkkaarten

Ik vind Valentijnsdag al jaren niet meer alleen iets voor geheime liefdes. Ik vind het een dag om de liefde in zijn geheel te vieren. Om iets speciaals te doen voor diegene die belangrijk voor je is. Wie dat dan ook moge zijn.

Welke lieve mensen krijgen dit jaar kaartjes voor Valentijnsdag van jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.