Het sturen van kaartjes voor Valentijnsdag is een mooi gebaar en niet alleen voor je geliefde. Wie ga jij dit jaar een lief kaartje sturen?

Wanneer 14 februari eraan komt, kan je er niet meer omheen. Vanaf half januari domineren roze en rood de schappen weer van bijna elke winkel. Wil je niet met lege handen thuiskomen, dan kan je natuurlijk je geliefde verrassen met een zeer persoonlijk cadeautje. Maar je kan ook een leuk kaartje geven, dat vind ik persoonlijk altijd een geslaagd gebaar.

Een persoonlijk kaartje voor Valentijnsdag

Je kunt ervoor kiezen om in de rij te gaan staan met een kaart die iedereen heeft. Of als je echt heel creatief bent, maak je je Valentijnskaart helemaal zelf. Maar voor mensen die liever kiezen voor iets wat in het midden ligt, heb ik iets leuks gemaakt. Namelijk 6 verschillende, unieke kaartjes voor Valentijnsdag die je zelf uit kunt printen.

kaartjes voor valentijnsdag valentine's day

Valentijnsdag heb ik altijd een leuke dag gevonden. Als kind vond ik het bijna net zo misselijkmakend spannend als mijn verjaardag. Zou ik een kaartje voor Valentijnsdag krijgen? En van wie?

Meestal ontving ik een kaartje van mijn oma. Heel lief zette ze nooit haar naam op de kaart, maar ik herkende haar handschrift altijd. Toen vond ik het stom, maar nu ik eraan terugdenk is het eigenlijk heel lief van haar.

Soms durfde ik zelf een kaartje te sturen naar mijn geheime liefde. En behalve één keer, liep het eigenlijk nooit heel goed af. Maar met deze Valentijnskaarten kan je iedereen blij maken!

kaartjes voor valentijnsdag

PINK | YELLOW | AQUA | LAVENDER | RED | BLUE

Nu ik getrouwd ben, vind ik Valentijnsdag nog steeds geweldig. Ik snap dat iets liefs doen voor je geliefde elke dag van het jaar kan en daar sta ik ook helemaal achter. Maar ik vind Valentijnsdag een hele fijne kans om even extra datgene te zeggen wat je misschien te weinig zegt. En niet alleen tegen je partner. Denk ook eens aan je ouders, je zus, je broer, lieve vriendinnen, je grootouders.

Ik vind Valentijnsdag al jaren niet meer alleen iets voor geheime liefdes. Ik vind het een dag om de liefde in zijn geheel te vieren. Om iets speciaals te doen voor diegene die belangrijk voor je zijn. Wie dat dan ook is.

Welke lieve mensen krijgen dit jaar kaartjes voor Valentijnsdag van jou?