De beste, leukste, grappigste en mooiste kerstliedjes die er gemaakt zijn, vind je in deze Kerst Playlist. Staat jouw favoriete kerstmuziek erbij?

Kerstmuziek is mijn ultieme guilty pleasure. Stiekem draai ik in oktober al af en toe een liedje, maar als Halloween is geweest en november is begonnen, gaan we in ons gezin helemaal los en starten we de Christmas Playlist weer op. We draaien kerstliedjes voornamelijk alleen in de auto, maar het maakt elke rit wel speciaal en gezellig.

Door de jaren heen heb ik een behoorlijke verzameling kerstmuziek opgebouwd en elk jaar komen hier weer klassiekers en nieuwe hits bij. Ik houd van de klassiekers die je ieder jaar op de radio voorbij hoort komen, maar ook bijzondere, grappige of tΓ© foute kerstliedjes.

De Mega Kerst Playlist voor jong en oud

Mega Kerst Playlist 2020

Deze lijst bevat de beste, leukste, grappigste en mooiste kerstliedjes die er gemaakt zijn. Het zijn mijn persoonlijke favorieten en ik hoop dat jij door deze lijst nog kerstnummers zult ontdekken die je nog niet kende. Geniet ervan!


Staat jouw favoriete kerstliedje erbij?