De Mega Kerst Playlist 2020 voor jong en oud

De Mega Kerst Playlist voor jong en oud

Kerstmuziek is mijn ultieme guilty pleasure. Stiekem draai ik in oktober al af en toe een liedje, maar als Halloween is geweest en november is begonnen, gaan we in ons gezin helemaal los en starten we de Christmas Playlist weer op. We draaien kerstliedjes voornamelijk alleen in de auto, maar het maakt elke rit wel speciaal en gezellig.

Door de jaren heen heb ik een behoorlijke verzameling kerstmuziek opgebouwd en elk jaar komen hier weer klassiekers en nieuwe hits bij. Ik houd van de klassiekers die je ieder jaar op de radio voorbij hoort komen, maar ook bijzondere, grappige of té foute kerstliedjes.

De Mega Kerst Playlist voor jong en oud

Mega Kerst Playlist 2020

Deze lijst bevat de beste, leukste, grappigste en mooiste kerstliedjes die er gemaakt zijn. Het zijn mijn persoonlijke favorieten en ik hoop dat jij door deze lijst nog kerstnummers zult ontdekken die je nog niet kende. Geniet ervan!


Staat jouw favoriete kerstliedje erbij?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.