17 weken zwanger: Een meisje of een jongen?

Hey lieve iedereen! Ik ben nu 17 weken zwanger en met de baby en mij gaat het harstikke goed. Ons kleintje groeit elke dag en begint nu flink te trappelen. Ik kan dat nog niet voelen, maar het is op echo’s heel duidelijk te zien. Ik kan niet wachten tot ik het zelf ook kan voelen! Het gaat iets beter met me dan een paar weken geleden. De medicijnen die ik krijg om mijn bloeddruk te verlagen, slaan nu aan. Mijn misselijkheid neemt af en ik kom netjes aan, niet te veel. Ook begint mijn buik nu zichbaar te worden, wat ik echt mega cool vind. Mijn energie is weer een beetje terug, maar ik doe nog steeds rustig aan en ik moet zeggen dat ik dat eigenlijk wel lekker vind.

Ondertussen weten we ook het geslacht van onze kleine! Een tijdje geleden hadden we een extra echo om het geslacht vast te stellen. Dit had dus ook een heel spannend moment kunnen zijn, ware het niet dat ik het geslacht zelf al op een eerdere echo had gezien! De arts zei er niets over, omdat dat niet het doel van de echo was, maar ik zag het heel duidelijk. En ja hoor, bij de extra echo werd het bevestigd. We krijgen een…

meisje of een jongen

MEISJE! Jaaa, we zijn er zo blij mee! En ja, we zijn het saaiste stel ooit, we zijn het al meteen eens over een naam. Dat ging eigenlijk heel makkelijk. Nu kan ik niet wachten om haar ook echt te zien, ik ben zo benieuwd naar haar! Ik kan niet geloven dat we echt een meisje krijgen, wat een leuk nieuws! Ik ben zo blij!

Had je verwacht dat onze kleine een meisje zou zijn?

Share: