De leukste films voor Moederdag op Disney+

De leukste films voor moederdag op Disney+

Ter ere van Moederdag heb ik de leukste films voor Moederdag verzameld die je samen met je (klein)kinderen kunt gaan kijken. Of je nou op zoek bent naar een lekkere huilbui, of anderhalf uur in een deuk liggen, op Disney+ vind je de beste films voor deze speciale dag. Wij hebben deze nieuwe streamingsdienst nu een paar weken en het is een uitkomst! Zeker wanneer je kinderen hebt en je met irritatie hebt moeten aanzien hoe alle Disney- en Pixarfilms langzaam van andere streamingsdiensten werden verwijderd.

Films voor Moederdag op Disney+

De relatie tussen moeder en kind is iets bijzonders, maar ook best ingewikkeld. Je weet dat jullie van elkaar houden en toch is het enorm makkelijk om het bloed onder elkaars nagels vandaan te halen.

De leukste films voor moederdag op Disney+

Al zolang er films worden gemaakt, wordt dit gegeven gebruikt om deze liefdevolle en frustrerende relatie vast te leggen. En laat we eerlijk zijn, meestal slaan ze de spijker op z’n kop! Zulke films, maar ook andere leuke films voor het hele gezin, vind je in deze lijst met films voor Moederdag!

Frozen 2

Voor ons was deze film een reden om Disney+ te nemen. En niet omdat de peuter dat zo graag wilde, want die geeft eigenlijk helemaal niets om Olaf of Elsa. Maar voor een hoop jonge kinderen zal dat anders zijn! Ontdek in Frozen 2 het verleden van Elsa’s krachten en koninkrijk Arendell.Freaky Friday

De ultieme film om samen met je tienerdochter te kijken. Voor veel moeders en dochters zou het een uitkomst zijn om eens een dagje van plaats te wisselen!

Mary Poppins Returns

Mary Poppins is terug om Jane en Michael Banks te helpen. Geniet van nieuwe magische avonturen op Cherry Tree Lane. De oplettende kijker kan zelfs de originele actrice die vroeger Jane Banks speelde, zien.

Adventures In Babysitting
https://www.youtube.com/watch?v=QhNlrxSEa5A

Zin in een trip down memory lane? Je kinderen achterlaten bij een onverantwoordelijke babysitter? Dit vraagt om problemen! Deze film is de ultieme jaren ’80 komedie, met lekker veel chaos!

Tangled

Natuurlijk kan ik alle Disneytekenfilms wel aan deze lijst toevoegen, maar ik vind Tangled specifiek erg leuk voor Moederdag. Heeft dat te maken met het liedje ‘Mother Knows Best’? Misschien. Oh en sorry voor de still van de trailer. Er wordt niemand gewurgd in deze film.The Parent Trap

Nogmaals een film met Lindsay Lohan, maar nu toen ze nog klein en schattig was en nee, je ziet niet dubbel. Lohan speelt een dubbelrol als twee meisjes die nogal véél op elkaar lijken. Ze komen elkaar toevallig tegen en besluiten hun ouders aan elkaar te koppelen. Maar laat de liefde zich wel dwingen?

Bad Hair Day

Geen hoogstandje qua verhaal, maar zeker wel een leuke film voor moeders en dochters. Ook al zijn de twee hoofdpersonen ‘not related, at all!’, de film geeft wel die moeder/dochter vibe die je zoekt! Super leuk als je even lekker wilt lachen en nergens aan wilt denken.

The Sound Of Music

Een film die iedereen eigenlijk gezien moet hebben, over de mooiste en leukste stiefmoeder van de jaren ’30. Heb je kinderen die de liedjes nog niet mee kunnen zingen? Dan wordt het hoogtijd dat ze ze leren! “Do, a deer, a female deer!”

Wanneer je je aanmeld bij Disney+, krijg je de eerste week helemaal gratis! Welke film zou jij wel willen zien?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

1 reactie

  1. Loooove freaky friday! Ik ben ook erg benieuwd naar Frozen 2. Mijn dochter is nu nog geen twee, maar ik hoop stiekem dat ze prinsessen straks ook helemaal geweldig gaan vinden en ik later met haar allerlei leuke chicklits kan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.