Oktober komt eraan en dat betekent dat de Lush Halloween collectie in de winkel ligt. Het is alles wat je ervan verwacht, en meer!

Geen idee hoe het gebeurd is, maar ineens zitten we alweer midden in september! En omdat we nog steeds helemaal in de homeshopping modus zitten, voelt het eerlijk gezegd alsof het iedere andere maand kan zijn. Maar volgens de kalender komt oktober er toch echt aan en dat betekent dat de Lush Halloween collectie in de winkels ligt! Ik kan me geen betere manier indenken om in de herfstsfeer te komen, dan met gethematiseerde verzorgingsproducten! En ook dit jaar zijn er weer volop Halloweenproducten om van te genieten.

Toen ik het bericht kreeg van de nieuwe Lush Hallowoon producten en alles bekeken had, heb ik meteen de doos met herfstdecoratie naar beneden gehaald en mijn huis omgetoverd tot knus, gezellig en sfeervol plekje. Heerlijk gewoon! In deze Lush Halloween collectie zijn vijf nieuwe producten opgenomen, maar ook zes terugkerende items. Het is alles wat je verwacht, zoals vleermuizen, pompoenen en geesten, maar ook nog zoveel meer.

Punkin Pumpkin

Het zou geen Lush Halloween zijn als er niet ergens in deze collectie een pompoen te vinden zou zijn en dit jaar is het de Punkin Pumpkin bathbomb. Deze bathbomb tovert je badkuip om in een oranje oase van verzachtende pompoenpoeder, verwarmend kaneel en frisse geuren van sinaasappel en limoen.

Lush Halloween Bathbombs van 2020 zijn griezelig fijn!

Bat Art

Deze bathbomb is er eentje die ik ontzettend graag in mijn bad wil gooien! Bat Art een vleermuis met glitters. Bat Art verspreid prachtig blauw, paars en roze schuim en ruikt heerlijk verfrissend naar mandarijn, citroen, rozemarijn en salie.

Lush Halloween Bathbombs van 2020 zijn griezelig fijn!

Lord of Misrule

Deze groene bathbomb is heerlijk kruidig. Van buiten groen en van binnen wijnrood, met de geuren van zwarte peper, patchoeli en vanille. Verspreid een prachtig kleurenspel in je bad!

Lush Halloween Bathbombs van 2020 zijn griezelig fijn!

Monster’s Ball

Deze bathbomb ziet er misschien monsterlijk uit, maar schijn bedriegt. Dit kleine monstertje maakt je bad prachtig roze en blauw en ruikt heerlijk naar limoen en neroli.

Lush Halloween Bathbombs van 2020 zijn griezelig fijn!

Meer zien van de Lush Halloween collectie van 2020? Kijk dan op de website van Lush!

De nieuwe vegan en dierproefvrije Lush Halloween collectie ligt vanaf 14 september in de winkels.