Elk jaar kijken de echte kerstfans er weer naar uit. De allernieuwste kerstfilms! Welke nieuwe kerstfilms komen er in 2020 op Netflix?

Elk jaar kijken de echte kerstfans er weer naar uit. De allernieuwste kerstfilms! En dit jaar misschien nog wel meer dan normaal. Sommige mensen zetten de kerstboom nu al op, om in deze eenzame en barre tijden wat gezelligheid in huis te brengen. En wat geeft nou meer gezelligheid en warmte dan er een kerstfilm bij te kijken. Maar wat kunnen we dit jaar zoal verwachten? Pauzeer je kerstmuziek heel even, want dit zijn de nieuwe kerstfilms op Netflix in 2020!

Nieuwe kerstfilms op Netflix

Holidate

Deze film is perfect om het seizoen mee te beginnen. In Holidate besluiten Sloan (Emma Roberts) en Jack (Luke Bracey) dat ze klaar zijn met het gezeur van vrienden en familie over hun liefdesleven. Ze worden elkaars date voor alle feestdagen en verplichtingen die er zijn. Maar alleen voor de show en alleen die dagen! Je snapt dat het daar vást bij blijft… Holidate staat vanaf 28 oktober op Netflix.

Operation Christmas Drop

Congresassistente Erica Miller streeft naar een promotie landt op een luchtmachtbasis aan het strand, in opdracht de faciliteit te ontmantelen. Operation Christmas Drop, het project van de piloot waarbij al jarenlang met kerst geschenken en voorraden worden geparachuteerd naar inwoners van nabijgelegen eilanden, loopt gevaar. Ondanks haar opdracht, wordt Erica langzaamaan milder en krijgt ze gevoelens voor de piloot. Deze heerlijke feel-good film is vanaf 5 november op Netflix te zien!

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Speelgoedmaker Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) staat op het punt alles te verliezen, vanwege grote schulden. Net als hij een uitvinding heeft gedaan die zijn leven kan veranderen, wordt deze gestolen door iemand die hij dacht te kunnen vertrouwen. Zijn kleindochter Journey gaat er alles aan doen om haar opa te helpen en zijn uitvinding terug te brengen. Dit magische kerstavontuur zit vol met heerlijke muziek van John Legend en David Nathan. Je kunt Jingle Jangle: A Christmas Journey op Netflix zien vanaf 13 november.

Christmas On The Square

In deze muzikale film, die lichtjes is gebaseerd op A Christmas Carol, keert een rijke en onaardige vrouw na de dood van haar vader terug naar haar geboorteplaats. Haar plan? Iedereen nog voor kerst uit te zetten. Maar dan verschijnt er een engel in de vorm van Dolly Parton… Het klinkt zoetsappig en dat is het waarschijnlijk ook, maar dat betekent niet dat het niet een film zal zijn om heerlijk van te genieten. Uiteraard zit deze film vol met muziek van Dolly Parton, dus fans: opgelet! Van deze film is helaas nog geen trailer beschikbaar, maar je zal hem vanaf 22 november op Netflix kunnen zien.

The Christmas Chronicles 2

Na het weergaloze succes van The Christmas Chronicles in 2018, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Kurt Russell keert terug als Santa Claus en beleefd weer een nieuw avontuur met ook de kinderen uit de oorspronkelijke cast. Deze keer is er echter een leuke verrassing! Goldie Hawn (in het echt getrouwd met Kurt Russell) zal namelijk de rol van Mrs. Claus op zich nemen! Hoe leuk is dat? De trailer belooft in elk geval veel goeds! The Christmas Chronicles 2 staat vanaf 25 november op Netflix.

The Princess Switch 2: Switched Again

Ook een populaire kerstfilm ook 2018 was The Princess Switch. Dit jaar zal er een vervolg verschijnen met wederom Vanesse Hudgens in een dubbelrol! Sterker nog, ze zal zelfs drie rollen spelen in The Princess Switch 2: Switched Again! In het eerste deel konden we zien hoe taartenbakkende Stacey trouwt met prins Edward, terwijl prinses Margaret het leuk heeft met de beste vriend van Stacey. Hoewel, in Switched Again hebben ze het even niet zo leuk meer en om de boel nog ingewikkelder te maken komt er een derde look-a-like op de proppen. Partygirl Fiona! Wij hebben veel zin in deze film, maar vragen ons ook af hoe het mogelijk is dat er drie Vanessa Hudgensensens (we raken er zelf van in de war) rondlopen. Wanneer de film te zien zal zijn is helaas nog niet bekend.

Naar welke nieuwe kerstfilm op Netflix kijk jij het meeste uit?