4 Originele manieren om kunstgras te gebruiken

4 Originele manieren om kunstgras te gebruiken

Kunstgras; je houdt ervan of je haat het. Het kan heel goed zijn dat je absoluut geen kunstgras in je tuin wilt. Maar wist je dat kunstgras niet alleen gebruikt kan worden om een grasveld aan te leggen? Je hoeft het zelfs niet eens buiten te gebruiken. Met een beetje creativiteit kun je kunstgras prima op allerlei originele manieren gebruiken. Je kunt een natuurlijk ogend element in je interieur hebben, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het naar binnen halen van vuil of insecten.

Originele manieren om kunstgras te gebruiken

Kunstgras op de muur

Het gebruik van kunstgras als wandbekleding kan een prachtige achtergrond creëren. Of je het nu gebruikt als achtergrond voor foto’s of om gewoon een heel muuroppervlak te bedekken, kunstgras op de muur kan een geweldig designaccent zijn.

Op de tuintafel

Kunstgras kan een mooi accent toevoegen aan een tuintafel, voor een fijne lente- of zomersfeer. Gebruik het bijvoorbeeld als placemats of tafelloper. Hartstikke leuk met vaasjes wildbloemen erop! En daar hoef je echt niet heel veel geld voor uit te geven. Er is ook genoeg keuze in goedkoop kunstgras.

Kunstgras voor je huisdier

Houdt je huisdier ervan om in het gras te liggen, maar kun je hem niet de hele tijd buiten laten? Dan is een bedje van kunstgras misschien een goed idee. Knip het op de juiste maat en leg het op de bodem van een mand. Een mandje van kunstgras zou niet alleen een geweldige oplossing zijn voor je hond, maar het staat ook veel gezelliger dan een normale plastic mand.

Op je balkon of dakterras

Heb je alleen een balkon en zou je toch graag het gevoel van gras onder je voeten willen? Bedek het balkon dan met kunstgras. Als je je balkon daarnaast opvult met echte planten en bloemen in potten of bakken, creëer je op je balkon dat echte tuingevoel.Als je vanwege de nadelen van kunstgras dit niet in je tuin wilt gebruiken, zijn er veel originele manieren om kunstgras in je interieur te verwerken. Of je nu op zoek bent naar een aanvulling op je interieur of je daktuin, een kunstgrasinstallateur voor in huis is een goede keuze om mee aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op bij SYNLawn voor al uw vragen, want onze experts helpen u graag verder.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als #AD, Tuinieren

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.