5x Een persoonlijke touch aan je interieur

5 Manieren om een persoonlijke touch aan je interieur te geven

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Wanneer je je fijn wilt voelen in je huis, is het belangrijk dat je huis jouw karakter weerspiegelt. Het is heel makkelijk om een prachtig interieur te hebben waarin alles bij elkaar past en alles op en top perfect is. Maar wil je dat het huis echt jouw persoonlijkheid uitstraalt, is een persoonlijke touch aan je interieur heel belangrijk.

Hoe doe je dat? Een persoonlijke touch aan je interieur geven, hoeft niet moeilijk te zijn. De kleinste details kunnen al een hoop verschil maken. Hier zijn 5 manieren om je een handje te helpen.


Een persoonlijke touch aan je interieur geven

1. Maak een fotowand

De meest voor de hand liggende manier om je interieur persoonlijk te maken, is door een mooie fotowand te maken met foto’s van alles wat je belangrijk vindt. Het is ook meteen mijn favoriete manier. Je hebt zelf in de hand wat je ophangt en je kiest zelf de herinneringen die je belangrijk vindt.

2. Erf- en familiestukken

Ik heb heel lang een oude kast van mijn moeder in de woonkamer gehad. Tot we gingen verhuizen en hij van ellende uit elkaar viel. Maar ik heb hem altijd gekoesterd, omdat het vertrouwd voelde. Een oud meubelstuk, of ander famillie- of erfstuk is een perfecte manier om een persoonlijke touch aan je interieur te geven.

3. Maak zelf kussenhoezen

Met een beetje creativiteit kom je natuurlijk ook een heel eind. Je kan een interieur ook persoonlijk maken door bijzondere stofjes te kiezen en hier zelf kussenhoezen van te maken voor de kussentjes op de bank. Je hebt dan helemaal zelf in de hand hoe het eruit ziet. De Stoffenkraam verkoopt een zeer breed assortiment katoenen stoffen, waar je goed zelf mee uit de voeten kunt.4. Kies kunst of decoratie met een betekenis

Wanneer je zoekt naar iets om aan de muur te hangen of neer te zetten, kies dan iets wat echt betekenis voor jou heeft. Mijn opa was altijd mijn grote held en woonde de laatste jaren van zijn leven aan de kust. Ik heb daarom in huis wat vuurtorentjes neergezet en moet nu altijd aan hem denken als ik die zie. Dit soort dingen geven je een goed gevoel wanneer je thuis bent en dat is wat je wilt.

5. Zet betekenisvolle souvenirs neer

Reizen is de perfecte manier om mooie herinneringen te maken. Hoe leuk is het om daar iets van mee naar huis te nemen? Ik vind het leuk om overal waar ik kom wat ansichtkaarten te kopen – of iets anders wat echt symbool staat voor die vakantie – en dit in huis ergens een mooie plek te geven. Ik ben van plan om volgend jaar de muren van ons toilet een lekker zonnig en fris kleurtje te geven (ik overweeg geel, ze zijn nu wit) en daar allemaal vakantiefoto’s op te hangen. Dat lijkt me nou echt leuk en persoonlijk!

Hoe geef jij je interieur een persoonlijke touch?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als #AD, Interieur

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.