De Princess Mini Blender en waarom ik er niet zonder kan

Waarom ik niet zonder de Princess 212065 Mini Blender kan

Een blender is voor de meeste mensen een beetje een lastig apparaat. Hij kan behoorlijk groot zijn en over het algemeen vergeet je hem toch vaak te gebruiken, waardoor hij maar een beetje staat de verstoffen in je keukenkast. Believe me, I’ve been there.

In 2004 ongeveer kocht ik de beroemde Magic Bullet, omdat ik de reclame op Tell Sell zo leuk vond. En hij was ook echt goed! Maar ik was nog heel jong, woonde net op mezelf en na een paar keer gebruiken verdween hij in de kast. Ik was nog niet heel erg met de toekomst bezig en na een jaar of drie heb ik hem weggegooid. Zo bij het grofvuil. Ik gebruikte hem immers toch niet meer.

Zo’n vijf jaar geleden vond ik de Magic Bullet eigenlijk nog steeds fantastisch en baalde ik enorm dat ik ooit zo stom was geweest om hem weg te gooien. Ondertussen kon ik de echte niet meer betalen, dus zocht ik iets soortgelijks. Ik vond de Princess 212065 Mini Blender.

Waarom ik niet zonder mijn Princess Mini Blender kan
Princess 212065 Mini Blender

Met deze kleine blender kan ik echt alles. Hakken, pureren, raspen en malen. Hij kan ontzettend veel aan, van kaas en koffiebonen, tot ijsblokjes. Toen de peuter nog niet kon mee-eten, pureerde ik haar hapjes van verse groente en vers fruit ermee. Ik maak in een paar seconden een heerlijke pastasaus of pannenkoekenbeslag en ik maak mijn eigen verse pesto in een handomdraai.

De afgelopen vijf jaar heb ik hem één keer vervangen, hem had laten draaien zonder iets erin waardoor hij erg naar brand rook. Dat was niet zo’n goed idee, hihi. Om zeker te zijn van de veiligheid heb ik toen maar een nieuwe gekocht, waardoor ik nu extra messen en extra cups heb. Toch wel handig!

Het basisapparaat van de Princess Mini Blender neemt iets meer ruimte in op je aanrecht dan een koffiemok. Je krijgt er twee grote cups van 400 ml, een kleine cup van 200 ml, twee verschillende messen (crossblade en flatblade), drie verschillende dekseltjes, een vriezercup bij. Die laatste is zeer geschikt om bijvoorbeeld ijs in te maken.

Hoe werkt de Princess Mini Blender

Je steekt de stekker van het basisapparaat in het stopcontact en vult een cup met bijvoorbeeld fruit en yoghurt voor een smoothie. Je draait het juiste mesje op de cup, in dit geval de crossblade, en zet de cup in het apparaat. Je kunt de nu de cup een heel klein stukje draaien. Iedere keer als je hem draait, gaat hij blenden. Je hebt het dus helemaal onder controle. Je kan hem een tijdje laten draaien (maar nooit langer dan een minuut), maar je kan ook pulseren. In onderstaande reclame van dezelfde blender (maar dan met een Australisch merk erop) kan je het beste zien hoe het werkt. Het is wel een slechte en lachwekkende reclame, sorry daarvoor!

Ben je er nog? Niet misselijk geworden van deze verschrikkelijk wanvertoning? Goed zo, want deze dame heeft wel gelijk, de blender is mega handig, snel en krachtig! Ik heb hem altijd binnen handbereik, omdat hij niet veel ruimte inneemt. Ik neem hem ook graag mee op vakantie, want hij past gewoon in mijn koffer!

Ik kan echt niet meer zonder de Princess Mini Blender en mocht hij kapot gaan, dan vervang ik hem gewoon wéér en dan heb ik nóg meer cups en mesjes! Cups galore!

Gebruik jij vaak een blender?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.