Privacyverklaring

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op mijn website verzamel ik bepaalde persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan je e-mailadres bij het achterlaten van een reactie. Deze persoonsgegevens worden slechts verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn, overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Is na het lezen van mijn Privacyverklaring iets je niet helemaal duidelijk, neem dan gerust contact met mij op.

Mijn contactgegevens
www.spillmytea.com
hello@spillmytea.com

Teacup Media
Yvette Janssen
KVK: 72471867

Persoonsgegevens

Op mijn blog verzamel ik persoonsgegevens. Het is belangrijk dat je hiervan als lezer op de hoogte bent. Het gaat hierbij om:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Webadres
  • IP-adres

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Bij het plaatsen van reacties onder één van mijn artikelen, vul je ook je naam, e-mailadres en (indien van toepassing) je website in. Het e-mailadres zal vervolgens niet worden getoond bij je reactie. Ik gebruik dit adres alleen als ik je persoonlijk wil bereiken of om een automatisch gegenereerd e-mailbericht te sturen, wanneer ik of iemand anders op jouw reactie reageert.
Ook onthoudt de website je IP-adres. Hiermee kan ik gebruikers blokkeren die spam sturen of mij bedreigen etc.

Cookies

Wie mijn website voor de eerste keer bezoekt, krijgt onderaan een melding waarin staat dat SpillMyTea.com gebruik maakt van cookies. Ik gebruik op mijn website namelijk Google Analytics. Dit programma houdt voor mij bij hoeveel bezoekers SpillMyTea.com heeft en meet daarbij (collectief, dus niet individueel) enige andere relevante gegevens. Denk aan: woonplaats, geslacht en hoelang je op mijn website blijft. Dat doe ik omdat bedrijven graag willen weten of mijn website regelmatig wordt bezocht en of mijn doelgroep het voor hen relevant maakt om samen te werken.

Ook maak ik gebruik van Google AdSense en LinkPizza. Dit zijn affiliate programma’s die mij de mogelijkheid bieden om een klein percentage te verdienen van aankopen die mijn bezoekers doen wanneer ze iets aanschaffen bij één van de gelinke webshops. Of simpeler gezegd: als je iets koopt via mijn advertentie, krijg ik daar een klein percentage van. AdSense maakt gebruik van jouw eerdere aankopen of interesse’s. Ik krijg daar uiteraard geen inzage in.

Delen van persoonsgegevens

Als eigenaresse van SpillMyTea.com ben ik de enige die toegang heeft tot alle voorgenoemde gegevens. Ik maak geen gebruik van gastbloggers, maar mocht dit ooit veranderen, zullen zij deze mogelijkheid niet hebben. Ik zal jouw persoonsgegevens alleen ter beschikking stellen aan derden als de wet mij dit verplicht. Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers. Deze zijn eigendom van de host van mijn website, PCExtreme in Vlissingen. De servers staan alleen in Nederland. Er worden dus geen gegevens buiten Nederland opgeslagen.

Rechten van mijn lezers

Deze Privacyverklaring brengt verschillende rechten met zich mee voor jou als lezer.

Inzage, rectificatie of wissen. Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel, je mag mij vragen om ze te rectificeren of te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt.
Bezwaar maken tegen verwerking. Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens
Intrekken toestemming. Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.
Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.