Zo breng jij razendsnel je telefoonrekening omlaag

Zo breng jij je telefoonrekening omlaag binnen no time!

Abonnementen voor smartphones zijn tegenwoordig zo enorm duur! Voor veel mensen, waaronder mijzelf, is het de hoogste maandelijkse factuur. Maar zoveel betalen is eigenlijk helemaal niet nodig. Er zijn dingen die om je telefoonrekening omlaag te krijgen. Ik ga je een aantal handige manieren laten zien om geld te besparen op je telefoonrekening.

Meestal betalen we de telefoonrekening, zonder echt te kijken waarom hij zo hoog is. We gaan ervan uit dat iedereen zoveel betaalt en dat het nou eenmaal gewoon zo duur is. Maar dat hoeft helemaal niet! De kans is groot dat je je telefoonrekening omlaag kunt krijgen. Je hoeft er maar een paar dingen voor te doen of een paar kleine dingen te veranderen.

Je telefoonrekening omlaag met Sim Only

Een belangrijke manier om je telefoonrekening omlaag te krijgen, is om eens goed naar je telefoon te kijken wanneer je abonnement afloopt. Kies je voor een nieuwe telefoon, dan wordt de afbetaling van deze telefoon maandelijks bij je abonnementskosten opgeteld. Je betaalt dus meer dan eigenlijk nodig is! Is je telefoon nog helemaal goed, of kan je voor weinig geld iets laten repareren? Kies dan voor Sim Only. Je krijgt dan alleen een nieuwe simkaart. Je betaalt dus geen telefoon af en dat maakt je telefoonrekening stukken goedkoper! Maar er zijn nog tal van andere manieren om je telefoonrekening te verlagen!

Gebruik zoveel mogelijk wifi

Het is een simpel trucje, maar als je wilt besparen op je telefoonrekening, probeer dan overal waar je kan op het wifi netwerk te komen. Bezoek je vrienden of familie? Vraag netjes of je gebruik mag maken van de wifi. Ben je in openbare gelegenheden? Kijk ook dan of er openbare wifi beschikbaar is. Als je op deze manier binnen je internetbundel weet te blijven, kan dat veel geld schelen.

Laat weten dat je het te duur vind

Het klinkt te simpel voor woorden, maar een manier om je telefoonrekening omlaag te krijgen, is door gewoon aan je provider te laten weten dat je abonnement af gaat lopen, je de kosten nu te hoog vindt en je erover denkt over te stappen. Vaak kunnen ze je dan wel een mooie aanbieding doen.Betaal niet voor onnodige verzekering

Een verzekering voor het geval er iets met je telefoon gebeurt, lijkt misschien verstandig, maar dit kan onnodig in de kosten lopen. In plaats van een dure verzekering, zou je ook elke maand een paar euro opzij kunnen leggen. De kans dat er iets aan je telefoon kapot gaat, is over het algemeen vrij klein.

Besparen op je telefoonrekening

Wanneer je wilt besparen op maandelijkse kosten, is je telefoonrekening een goed begin. Wanneer je een lagere telefoonrekening hebt en het wordt maar een klein deel van je uitgaven, heb je meer geld over om elke maand je doelen te behalen. Of dat nou het sparen van geld is, of meer geld te hebben om uit te geven, dat maakt helemaal niet uit.

Wat is jouw ultieme tip om de telefoonrekening omlaag te krijgen?

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.