Slimme opbergmogelijkheden voor de badkamer

Slimme opbergmogelijkheden voor de badkamer

Het vinden van handige opbergmogelijkheden voor de badkamer kan best lastig zijn. Een badkamer wordt vaak gezien als een kalme en serene ruimte waar je de stress van de dag van je af kunt spoelen en tot rust kunt komen. De realiteit? Vaak is de badkamer een kamer met weinig opbergruimte, waardoor het eigenlijk altijd rommelig is.

Opbergmogelijkheden voor de badkamer

Orde en organisatie in een badkamer brengen, is gemakkelijk als je flink wat opbergmogelijkheden hebt. Verminder vandaag nog de chaos in je badkamer met deze eenvoudige opbergmogelijkheden. Deze opbergtips zijn zowel stijlvol als praktisch en zullen je ruimte transformeren tot een oase van rust!

Zwevende planken

Zwevende planken zijn een snelle en gemakkelijke oplossing voor opbergruimte in je badkamer. Plaats de planken op een muur die verder nergens voor gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld de ruimte boven het toilet, om de ruimte die je hebt echt te maximaliseren. Om ervoor te zorgen dat de planken er opgeruimd uitzien, is het ‘t beste om hier dingen te plaatsen die op een nette manier kunnen worden neergezet. Toiletrollen of opgevouwen handdoeken zijn perfect hiervoor. Gebruik rieten opbergmanden en potjes om kleinere voorwerpen netjes te houden. Zet er voor wat extra sfeer bijvoorbeeld een mooie hangende plant bij.

Geen zwevende wastafel

De zwevende wastafels is een echte trend, omdat we hiermee proberen meer ruimte in een badkamer te creëren. Hoewel dit op zich goed werkt, heeft het ook een nadeel. Er is geen opbergruimte meer. Kies je voor een wastafel met een kastje eronder, zal je hier veel in kwijt kunnen en dat ruimt ontzettend op.

Spiegelkast

Houd je toiletartikelen van de gootsteen en de rand van het bad met een functionele opbergkast. Zeker als je een spiegelkast gebruikt, heb je meteen iets met een dubbele functie. Er hangt een spiegel boven je gootsteen, waar je ook meteen al je wastafelbenodigdheden kunt opbergen. Je hebt al je spullen die je vaak gebruikt binnen handbereik en je zult aangemoedigd blijven om het gebied rond de wastafel schoon en vrij te houden.

Opbergmanden

Het creëren van opbergmogelijkheden voor je badkamer is de beste manier om een georganiseerde, maar ook hygiënische ruimte te behouden. Ik ben een enorme fan van opbergmanden, omdat je spullen kunt categoriseren en bij elkaar kunt houden. Je kunt ze binnenin kasten zetten, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld op planken. Het ruimte ontzettend op en ziet er leuk uit.

Hoe houd jij je badkamer netjes en georganiseerd?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Interieur, #AD

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.