Søstrene Grene Home & Interior Collection 2018

Een jaar of twee geleden was ik met mijn zus aan het winkelen in Den Bosch en alsof het de normaalste zaak van de wereld was, zei ze ineens: “Kom, we gaan naar Søstrene Grene.” Maar ook echt alsof ik die winkel hoorde te kennen! Mijn zus is 14 jaar jonger dan ik, dus ik heb de helf van de tijd sowieso al het gevoel dat ik mega achterloop. Maar als het over winkelen gaat, weet ik meestal toch wel aardig wat er speelt. Deze winkel kende ik echter nog niet. Ondertussen is het één van mijn favoriete winkels geworden!

Søstrene Grene Home & Interior Najaarscollectie 2018

Qua stijl kun je Søstrene Grene onder het kopje Scandinavisch plaatsen. Het voelt voor mij een beetje als Xenos meets Ikea. De prijzen zijn hartstikke fijn vind ik en dat maakt het een genot om er rond te lopen. Binnenkort lanceert Søstrene Grene de Home & Interior najaarscollectie en ik mag jullie alvast wat laten zien!

Slaapkamer

De slaapkamer items zijn overwegend zachtroze en verschillende grijstinten. Ik vind het echt heel mooi! Het geeft de slaapkamer een hele frisse en rustige uitstraling.

Living

Voor de woonkamer is het kleurenpalet heel basic gehouden. Met zwart, wit en grijs is er eigenlijk voor ieder interieur wat moois te vinden.

Keuken

Veel natuurlijke materialen voor de keuken. Voor het servies is gekozen voor wit met grijs. Ook weer heel rustig en basic. Ik vind vooral de placemats echt heel leuk!

De slaapkamercollectie – en dan specifiek de dekbedden en spreien – is zeker weten mijn favoriet! Ik vind de kleuren heel mooi en rustig, perfect voor de slaapkamer.

De Søstrene Grene Home & Interior Collection 2018 ligt vanaf 6 september 2018 in alle Søstrene Grene vestigingen. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jouw favoriete items zijn!

Share: