Deze tuin accessoires wil je de komende lente niet missen

Deze accessoires voor je tuin heb je nodig deze lente

Iedereen heeft een idee van wat hun ideale tuin zou zijn. Dat kan een goede buitenkeuken zijn, nieuwe tuin accessoires, een super-de-luxe barbecue, een parasol, veel groen, een uitgebreide moestuin of gewoon een rustig onderhoudsarme buitenruimte. Wat je voorkeur ook heeft, er zijn altijd genoeg tuin accessoires te vinden om je tuin deze komende lente compleet op te frissen. Maar waar begin je en wat heb je deze lente echt nodig?

Deze tuin accessoires heb je deze lente echt nodig

Tuin accessoires voor de lente

Dit is het perfecte moment om je tuin op te knappen met enkele van de leukste artikelen voor in een lentetuin. Met warmere temperaturen voor de deur, is het tijd om geïnspireerd te raken om de tuin lekker op te frissen.

Hangmat

Wie houdt er niet van een kleurige hangmat? Ze schommelen heerlijk en geven je het gevoel alsof je op een onbewoond eiland bent, met niets anders dan een koele bries langs je gezicht. Mocht je toevallig twee bomen in je tuin hebben, overweeg dan om een hangmat op te hangen en deze te gebruiken als een manier om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van het buitenleven. Als je geen bomen hebt, zijn er tal van vrijstaande opties.

Parasol

Ook in de lente kan de zon behoorlijk fel schijnen en dat kan best heftig zijn wanneer je nog een beetje de koude winterdagen gewend bent. Zorg dus voor goede zonbescherming. Ruimte rechthoekige parasols zorgen ervoor dat iedereen in de schaduw kan zitten en niet hoeft te verbranden in en felle lentezon.

Vuurkorf

Overdag zal het steeds lekkerder weer worden, maar dat wil niet zeggen dat de avonden niet fris kunnen zijn. Een leuke vuurkorf is dan ideaal! Stel je voor dat je ‘s avonds heerlijk onder een dekentje en een kopje thee bij het vuur kunt zitten, om een prachtige dag af te sluiten. Dat is toch super fijn?

Picknickmand

Oké, dit is misschien niet bepaald een tuinaccessoire, maar wel een heerlijke manier om naar buiten te gaan en te genieten van de lentezon. Investeer in een goede picknickmand of koffer en geniet van heerlijke eet- en snackmomenten met je gezin.

Barbecue

Volgens mij zijn er maar weinig mensen die niet van een goede barbecue houden. En wanneer de temperaturen stijgen, zal het bij veel mensen gaan kriebelen. Zorg dus deze lente al voor een goede barbecue en vergeet ook niet de juiste beschermhoes erbij te nemen, want als er iets is waar de lente goed in is, is je verrassen met een goede regenbui.

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.