Maaltijdplanning bespaart tijd, geld en onnodige boodschappen. Ik deel met jou een weekmenu vol met receptsuggesties. Deze week alles vega!

Weet je nog niet wat voor je gezin wilt koken? Op zoek naar nieuwe recepten? Zo nu en dan deel ik met jou mijn favoriete recepten voor een hele week lang. Deze keer: vegetarische recepten!

Een tijdje geleden heb ik besloten actief minder vlees te gaan eten en vaker voor een vegetarische of vegan optie te kiezen. Ik weet dat veel van jullie vegetariër zijn dus ik hoop jullie met deze vegetarische recepten te inspireren. En vegans, opgelet… Sommige van deze recepten zijn zelfs veganproof!

Vegetarische recepten voor een hele week

Meer tips van mij over het plannen van je weekmenu:


Maandag

Zoete aardappelstamppot met rucola – Zoete aardappelstamppot is de beste stamppot. Het smaakt heerlijk zoet en is mega gezond. Deze stamppot is bijzonder goed gevuld.

Vind het recept “Zoete aardappelstamppot met rucola” hier.

Dinsdag

Ravioli met pittige paprika ricottasaus – Een heerlijk snel en makkelijk gerecht, met precies dat beetje pit wat je zoekt! Een ideaal recept, want je hebt maar weinig ingrediënten nodig en het is zo klaar!

Vind het recept “Ravioli met pittige paprika ricottasaus” hier.

Woensdag

Gewokte groente in ketjapsaus met kokosrijst – Heerlijk snel en simpel! Wok wat groente naar keus met wat ketjapsaus en serveer met heerlijk luchtige kokosrijst.

Vind mijn recept voor “Luchtige kokosrijst” hier.

Donderdag

Chili Sin Carne – Heerlijke chili con carne, maar dan zonder vlees. En dat is helemaal niet erg, want deze chili smaakt er zeker niet minder om!

Vind het recept voor “Chili Sin Carne” hier.

Vrijdag

Quiche met geitenkaas en kastanjechampignons – Ik ben gek op een goeie quiche en deze is absoluut favoriet. Lekker met bijvoorbeeld een frisse salade erbij.

Vind het recept voor “Quiche met geitenkaas en kastanjechampignonshier.

Iets om te bakken

Homemade Berliner bollen – omdat je jezelf best wel eens mag verwennen. En met deze heerlijke Berliner bollen komt dat helemaal goed!

Vind het recept voor “Homemade Berliner bollen” hier.