Wanneer je man babykleding gaat shoppen

Veel zullen het niet weten, maar sinds een paar dagen zit ik in de thuisopname en mag ik het huis niet verlaten. Mijn bloeddruk is nog steeds behoorlijk hoog en als ik zie wat een baby kost, helpt dat ook niet echt. Om ervoor te zorgen dat de baby en ik beiden gezond blijven, moet ik rust houden tot de geboorte. Helaas betekent dit ook dat ik geen babykleding meer kan gaan kopen. Het enige wat ik dus kan doen is mijn man er opuit sturen! Oh jee. Dat wordt een drama. Dacht ik.

Als bijna-moeder heb je al helemaal in je hoofd hoe je kind eruit gaat zien en wat het nodig heeft. Ik kreeg dus allerlei vreselijke beelden in mijn hoofd van onze dochter in rompertjes met doodshoofdjes, bliksempjes of vliegtuigjes. Niet dat er iets verkeerd is aan meisjes met bliksempjes of vliegtuigjes, maar het was toch niet echt wat ik in mijn hoofd had.

GERELATEERD: 15 SCANDINAVISCHE BABYNAMEN & HUN BETEKENIS

Maar, verrassing! Het lijkt erop dat mijn man nog best een soort babymode-expert is! Na een uur shopping kwam hij thuis met een zak vol babykleding met meer kleurvariatie dan mij ooit is gelukt. Het is zo schattig allemaal, ik moest het laten zien.

Is dit niet het schattigste wat je ooit hebt gezien? Zoveel kleur! Ik vind het toch wel geweldig dat hij ook gewoon een blauw broekje met bootjes heeft uitgekozen. Alles is perfect, zelfs het schaamteloze ‘Daddy is the best’ slabbertje. Het is waarschijnlijk allemaal nog te groot, maar dat geeft helemaal niets. Ik heb een aantal favorieten. Deze kleertjes vond ik het leukst.

Ik ben heel blij met alles wat hij heeft uitgekozen. Alles komt van de Zeeman en KiK. Het voelt goed dat we nu genoeg kleding hebben – samen met alles wat we al hadden – voor wanneer de baby komt. Ons meisje gaat er mega schattig uit zien, vind je niet?

Share: