Wereldkaart op canvas voor de slaapkamer

slaapkamer wereldkaart

Onze slaapkamer is al sinds dat we hier wonen een lastige kamer om leuk in te richten. Het is er klein en door een groot raam zijn we eigenlijk al één hele muur kwijt. Een tijdje geleden gaf ik ons bed een make-over door er een schilderijenplank op te monteren. Ik gaf toen al aan dat ik het te gek zou vinden om ook ooit iets groots op de lege muur boven het bed te hangen.

Zelf een foto op canvas laten drukken is natuurlijk een optie, want dan kan je zelf iets moois fotograferen wat precies bij de stijl van de slaapkamer past. Maar ik wilde heel graag een wereldkaart kopen, omdat ik onze slaapkamer een beetje een vakantiegevoel wil geven. Dat is de bedoeling, maar we zijn er nog niet helemaal.

Een wereldkaart op canvas

De canvas foto die ik gekregen heb van Wereldkaarten.nl, is een wereldkaart met vintage look en de kleuren passen perfect bij de zandkleurige muur waar hij aan hangt. Ik vind hem zo mooi! Als je dichtbij gaat staan kan je wel zien dat het een print is en geen echte wereldkaart, maar dat vind ik echt niets uitmaken. Juist omdat hij boven het bed hangt, zie je hem meestal alleen van ver af en dat effect is echt te gek.

wereldkaart op canvas

Ik ben nog niet helemaal tevreden met de fotolijstjes op de schilderijenplank. Ik ben eigenlijk van plan om hier kleine souvernirs van reizen op te zetten. Zoals de meeuw op rechts, die uit Cornwall komt. Het is mijn doel om in 2019 meer eenheid in de slaapkamer te krijgen en er een gezellige ruimte van te maken. Want dat is het nu helemaal niet. Er liggen overal wel spulletjes en ik vind een rustige slaapkamer juist zo fijn. De wereldkaart op canvas is een goed begin!

Heeft jouw slaapkamer een bepaald thema?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Interieur, #AD

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.