Met deze musthaves voor in huis overleef je niet alleen de winter, maar ga je er ook van genieten.

Oh, ik ben zo gek op de winter! Warme en stevige maaltijden, knusse dekentjes, warm beddengoed, warme chocolademelk en romantische kerstfilms. Puur geluk! Soms heb ik het gevoel dat ik deze periode echt nodig heb, met behulp van een aantal winter musthaves, om emotioneel en lichamelijk weer op te laden, door een paar maanden te cocoonen.

Deze Winter Musthaves zijn echt onmisbaar

Als jij net als ik niet alleen de winter wilt overleven, maar er ook echt van wilt genieten, zijn er wel een aantal dingen die je nodig hebt. Ik heb voor jou 10 winter musthaves voor in huis, om de koude maanden door te komen. Maar vergeet er ook niet van te genieten, misschien hoop je dan uiteindelijk dat de winter nooit stopt, net zoals ik.

10 Winter Musthaves voor in huis die je echt nodig hebt
Slowcooker

Ik heb hem nu een paar maanden en ik kan echt niet meer zonder mijn slowcooker, zeker in de winter. Ik heb de CrockPot Slowcooker van 4,7 liter, die perfect is voor mijn gezin van drie. Hij is enorm betaalbaar, heeft een handige timer, is makkelijk in gebruik en de binnenpan kan gewoon in de vaatwasser. Ik schreef onlangs al iets over de voordelen van een slowcooker.

Kaarsen

Kaarsen zorgen er echt voor dat een huis warm en gezellig aanvoelt. Zelf brand ik eigenlijk alleen in de herfst en de winter kaarsen en ik kies dan meestal voor geurkaarsen die ruiken naar iets eetbaars, zoals koekjes of taart. Ik vind dat perfect passen bij de koude maanden!

Zachte deken

Voor mij is de deken die ik op de bank heb liggen, echt onmisbaar in de winter. Ik lig er bijna elke avond wel onder. De deken die ik al jaren heb, is ontzettend zacht en heeft een mooie winterse opdruk, met allemaal sneeuwvlokjes.Grote mok voor koffie of chocolademelk

Ik ben er gek op om allemaal leuke, grappige en mooie mokken te verzamelen. Een grote mok, die goed in de hand ligt, is onmisbaar in de winter! Je moet ergens je luxe chocolademelk met slagroom en marshmallows in doen. Ik heb twee grote zwarte mokken van Starbucks die manlief voor mij in Amerika kocht, die echt mijn favoriet zijn, maar de Blond Amsterdam seizoensmokken vind ik ook geweldig!

Beddengoed van Flanel

Als ik iets de afgelopen jaren heb ontdekt, dan is het wel dat ik in de wintermaanden onder niets anders wil slapen dan een flanellen dekbedovertrek. Het is zo heerlijk zacht en warm, ik kan het je echt aanraden!

Warme sloffen

Onmisbaar zijn een paar heerlijk warme sloffen. Zelf heb ik het liefst sloffen met een zool, dat loopt erg lekker in huis. Maar ik ben ook gek op de welbekende Spaanse sloffen. Ik loop eigenlijk altijd op sloffen in huis, omdat ik dat een fijner gevoel aan mijn voeten vind, zeker in de winter!

Wat is voor jou nou echt onmisbaar in de koude wintermaanden?