De nieuwe Winterplanner 2020 is er!

De Winterplanner 2020: Voor de kerst zonder stress

Kerst kan voor veel mensen een stressvolle tijd zijn. Veel te vaak hoor ik van vrienden en familie dat ze elk jaar weer tegen de feestdagen op zien, omdat het zoveel stress en verplichtingen met zich meebrengt. Mijn hart breekt dan altijd een beetje. Ik zou zo graag willen dat iedereen van de winterperiode en vooral kerst kan genieten. En daarom bedacht ik de Winterplanner!

De winterperiode is een drukke tijd. Met Sinterklaas, kerst en oudjaarsavond is het een periode die veel geld kost voor velen van ons. De tijd gaat veel te snel, to-do-lijstjes lijken oneindig, en dan is ook er nog de chaos van cadeaus vinden, reizen en de verwachtingen van familie en vrienden.

Stressvrij met de Winterplanner

Maar zoals met alle aspecten van het leven, kan ook kerst worden georganiseerd en gepland. En dat doe je dit jaar met mijn Winterplanner! Ik heb een bundle van handige en praktische printables gemaakt die jou gaan helpen de winterperiode stressvrij in te gaan, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten! Enjoy and be organised!

Het ontwerp

Als je wel eens in de SpillMyTea Shop hebt gekeken, zal je zien dat ik bij de meeste producten een vast ontwerp aanhou. Bij mij kan je ervan op aan dat printables simpel en strak zijn en altijd in dezelfde groene kleur. Voor de Winterplanner wilde ik het anders doen.

Ik wilde geen traditioneel kerstig ontwerp, omdat onze winter natuurlijk meer feestdagen heeft en je in de planner ook printables vindt die je voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Oudjaarsavond kunt gebruiken. Ik wilde daarom een winters ontwerp en koos voor fris blauw en stijlvol goud met gezellige sneeuwvlokjes. Helemaal winter!

Wat zit er allemaal in de Winterplanner?

De Winterplanner van 2020 bestaat uit 12 printables, met als extra een mooi voorblad, die je in de voorkant van een map kunt schuiven. Een aantal van de printables kun je jaar na jaar opnieuw gebruiken!

Maandkalenders

Met de maandkalenders van november en december hoef je niet meer na te denken over alles wat je zou moeten onthouden. Dagjes weg, cadeaus kopen, kaarten versturen, alles zet je in deze handige maandkalenders.

Boodschappenlijstjes

Plan alvast de boodschappen voor alle feestdagen deze winter. Ik heb boodschappenlijstjes gemaakt voor pakjesavond, kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag en oudjaarsavond. Vul alles in wat je nodig hebt, op de juiste plek en je vliegt straks door de supermarkt! Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk!

Cadeauplanners

Mensen met grote gezinnen kennen de chaos van het inslaan van cadeaus. Maar eigenlijk is dit voor iedereen handig! Krijg je een idee voor een cadeau voor iemand? Noteer het in deze lijst en wanneer je dan voor cadeaus gaat shoppen, weet je precies wat je moet halen. Kruis af wat je gekocht hebt en klaar ben je!

Adressenlijst Kerstkaarten

Verzamel al ver van te voren alle adressen die je nodig hebt om kerstkaarten te versturen en schrijf ze op deze lijst. Zo hoef je nooit meer te zoeken en kan je de lijst georganiseerd afwerken. Vink een adres af als de kaart geschreven en geadresseerd is.

Watchlist Kerstfilms

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ieder jaar heb ik weer een hele lijst van nieuwe kerstfilms die ik absoluut moet en wil zien! En ieder jaar ben ik de helft weer vergeten. Schrijf alle films die je wilt zien op deze lijst, zodat je op een vrije avond alleen maar deze lijst hoeft te bekijken om te zien waar je zin in hebt. Deze lijst kan je zelfs alvast bijhouden voor volgend jaar!

Kerstboom Decoratieplan

Ben je dit jaar toe aan een heel nieuw kleurenpallet in je kerstboom? Zin om al je decoratie te vervangen of mis je gewoonweg nog een paar dingen? Gebruik dit decoratieplan om te bedenken hoe je dit gaat aanpakken. Plak in het lege vlak foto’s van kerstbomen die je mooi vind en zelf ook zou willen. Schrijf vervolgens in het schema eronder wat je nog nodig hebt en waar je dit moet gaan halen. Je kunt het afvinken zodra je het gekocht hebt.

Denk je dat deze Winterplanner jou gaat helpen stressvrij de winter door te komen? Download hem dan nu in de shop!

Door Yvette

Yvette is getrouwd en heeft een dochter. Ze houdt van Engeland, herfst, winter, Kerst, het tuincentrum, dansen door de kamer, pizza en ijs. Het is haar droom een fictieschrijver te worden, op een boerderij te wonen met haar eigen kippen en moestuin en iets bij te dragen aan een betere wereld voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.