Een shirt met bloemenprint is zeker niet voor muurbloempjes en met de juiste combinatie maak je er een stoere outfit van.

Een shirt met bloemenprint werd door Miranda Priestly misschien niet baanbrekend gevonden, maar wij zijn er gek op! Ze zijn er in vele vormen, maten en kleuren, waardoor het de ultieme groenblijvende trend is tijdens warmere seizoenen. Shirts met bloemenprints zijn zeker niet voor muurbloempjes en met de juiste combinatie maak je er een stoere outfit van. Dubbele punten als je ze combineert met een spijkerbroek.

Bloemenprints zijn al jaren een stijlvol statement en gaat terug naar de hippietijd. Eind jaren zestig van de vorige eeuw ontstond de hippiemode. Hippies hielden van lang haar, bloemen, felle kleuren en kleding gemaakt van stoffen uit verre landen, zoals bijvoorbeeld India. Ze borduurden zelf bloemen op hun kleding, waardoor ze vaak een eigen en unieke stijl hadden. Modeontwerpers zijn daarna kleding in dezelfde stijl gaan maken.

12x een shirt met bloemenprint

Wentel je in zomers geluk, geniet van de zon op je huid en de golven in je haar. Een shirt met bloemenprint? Zie je bij de kassa!